Borstkliniek Oost-Nederland

Behandelresultaten vanuit ziekenhuischeck

Lees meer over de kwaliteitscijfers van ZGT op de site van ziekenhuischeck.

Resultaten vanuit patiëntervaringen

Borstkliniek Oost-Nederland hecht veel waarde aan de mening van patiënten die onze kliniek bezoeken. Door doorlopend de tevredenheid te meten proberen wij er achter te komen of alles naar wens was, maar ook of er verbeterpunten zijn. Het gemiddelde cijfer dat onze patiënten ons geven is niet voor niets een 9,1. En hier zijn we trots op! Lees hier de patiëntervaringen.

Ook kunnen wij via de Monitor Borstkankerzorg de resultaten inzien van de ervaringen van patiënten die onderzoek en/of een behandeling voor een  borstafwijking hebben gehad.

Waar komen deze gegevens vandaan?

Vertel het ons

Drie maanden na de ingreep vragen we onze patiënten of ze enkele vragen willen beantwoorden over hun ervaringen met het ziekenhuis. Op deze manier proberen wij de zorgverlening voortdurend te verbeteren. Klik hier om naar de vragenlijst toe te gaan

De Borstkliniek Oost-Nederland hecht veel waarde aan de mening van patiënten die onze kliniek bezoeken. Deze ervaringen zijn voor ons belangrijk. Door doorlopend de tevredenheid te meten proberen wij er achter te komen of alles naar wens was, maar ook of er verbeterpunten zijn.

Monitor Borstkankerzorg

Ook kunnen wij via de Monitor Borstkankerzorg de resultaten inzien van de ervaringen van patiënten die onderzoek en/of een behandeling voor een  borstafwijking hebben gehad. Op de Monitor Borstkankerzorg vind je informatie over de borstkankerzorg die geboden wordt in ziekenhuizen in Nederland. De Monitor Borstkankerzorg kan je helpen bij het kiezen voor een ziekenhuis waar onderzoek naar borstafwijkingen en eventuele behandeling plaatsvindt.

De informatie in de Monitor bestaat uit het zorgaanbod per ziekenhuislocatie, informatie en organisatie en patiënten ervaringen. Met de Monitor Borstkankerzorg kun je ziekenhuizen op deze kenmerken en / of op afstand selecteren, vergelijken en de details inzien. Deze informatie is ook nuttig voor ziekenhuizen om hun zorg te verbeteren. De Borstkliniek Oost-Nederland vraagt iedere patiënt om mee te werken aan dit onderzoek.