Verpleegkundigen lopen in de gang

De Prostaatkliniek wordt gevormd door een team van urologen dat nauw samenwerkt met radiologen en radiotherapeuten. Allen expert op het gebied van de prostaat en prostaatkanker. 

Snelheid en één aanspreekpunt

Vanuit De Prostaatkliniek regelen we alles voor u. Snelheid is voor ons belangrijk. Binnen enkele weken alle noodzakelijke onderzoeken gehad, een diagnose en behandeladvies op zak van een team van urologen, radiologen en radiotherapeuten.

Patiëntassistent staat voor u klaar

Daarnaast heeft u contact met een patiëntassistent die u 24 uur per dag, zeven dagen per week kunt bellen bij vragen of ongerustheid.

Verzekerde zorg

Alle benodigde onderzoeken vallen onder verzekerde zorg. Dat betekent dat uw ziektekostenverzekeraar de rekening betaalt. 

  • Een netwerk van experts op het gebied van de prostaat.
  • Zo snel mogelijk inzicht in de aard van uw klachten.
  • In geval van prostaatkanker krijgt u van twee onafhankelijke experts een voorstel voor optimale behandeling. Deze behandeling kan plaatsvinden in uw eigen ziekenhuis of in één van de bij ons aangesloten ziekenhuizen.
  • Vanaf de start van een eventueel behandeltraject is er een patiëntassistent voor u beschikbaar. Zij is uw vaste aanspreekpunt en is 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar voor begeleiding, vragen en advies.
  • Alle zorg is verzekerd. Het kost u niets extra. Wanneer u daadwerkelijk een afspraak maakt bij ons, is een verwijsbrief van uw huisarts of uroloog/specialist nodig.
  • Binnen De Prostaatkliniek werken we volgens de laatste medische inzichten en standaarden. Daarbij meten wij ons met internationale instituten op het gebied van kwaliteit. Onze behandelresultaten publiceren wij in de media en wetenschap.

Lees meer over onderzoek en bekijk de verschillende behandelmethoden