Zorgkaart Nederland

In ‘Uitgelicht’ kiezen we uit de enorme hoeveelheid informatie op deze site, een paar onderwerpen voor u uit waarvan we denken dat die voor u interessant kunnen zijn.

Algemene informatie over de prostaat

Hier vindt u meer informatie over wat de prostaat precies is, waar hij zich bevindt en wat de functie van de prostaat is. Interessante achtergrond informatie dus.

Lees verder over de prostaat

PSA-waarde

De meeste mensen weten dat PSA-waarden belangrijk zijn wanneer er onderzoek wordt gedaan naar de prostaat. Maar wat is PSA-waarde nu precies? En wat zijn de normale waarden? Hier wordt het uitgelegd met behulp van duidelijke tekeningen.

Lees verder over PSA-waarde 

Daarnaast hebben we een apart deel gemaakt, helemaal over PSA. Hier kunt u alles vinden over PSA en PSA-waarden

Onafhankelijk Behandel Advies

Hier vindt u meer informatie over ons Onafhankelijk Behandel Advies, ons OBA. Een Onafhankelijk Behandel Advies geven wij bij verdenking van prostaatkanker. Na een grondig vooronderzoek krijgt u een MRI-scan in het Prostate MR Center of Excellence, een onderdeel van de afdeling radiologie van het Radboudumc in Nijmegen. Zij zijn de absolute top op het gebied van MRI bij prostaatkanker. Daarna buigt een team van experts zich over uw gegevens. Hoe dit precies in zijn werk gaat, kunt u hier lezen. Ook interessant wanneer u op zoek bent naar een Second Opinion.

Lees verder over het Onafhankelijk Behandel Advies

MRI en prostaatkanker

Wat zijn de voordelen van een MRI-scan bij prostaatkanker? Prof. Dr. Jelle Barentsz zet hier uiteen wat de voordelen precies zijn bij het opsporen van tumoren, het bepalen van de ernst van de tumoren en eventuele uitzaaiingen en het helpen bepalen wat de mogelijkheden zijn voor behandeling.

Lees verder over MRI en prostaatkanker

Zorgkaart Nederland

Op www.zorgkaartnederland.nl kunt u 93.489 zorgaanbieders zoeken, vinden en waarderen. Ook kunt u hier dus lezen hoe anderen van deze zorgaanbieders beoordelen. Ook over De Prostaatkliniek. U kunt lezen hoe anderen ons beoordelen, maar zelf kunt u een beoordeling van ons geven.

U leest hier meer over Zorgkaart Nederland