Informatieavond Obesitascentrum

De informatieavond op 18 maart 2020 is afgelast in verband met het coronavirus. De andere informatieavonden gaan vooralsnog gewoon door.

De informatieavond is voor mensen met ernstig overgewicht en die de stap willen zetten om zich te laten opereren. De avonden vinden plaats in het Obesitascentrum. Een verpleegkundig specialist en obesitas verpleegkundige geven u informatie over het traject wat u doorloopt en de mogelijkheden van behandeling van uw overgewicht. Ook zijn er ervaringsdeskundigen aanwezig die u kunnen vertellen over hun eigen ervaringen rondom deze operatie. 

Het traject kan voor iedere patiënt verschillen. Het doel is echter altijd hetzelfde: een gezonder gewicht met minder klachten, minder medicijnen en minder risico’s. Voor de één is een sleeve resectie (maagverkleining) een uitstekende oplossing en voor de ander een bypass (omleiding) of een omega loop (mini bypass). U hoort er alles over tijdens de informatieavond en natuurlijk kunt u ons ook vragen stellen, mocht u deze hebben.

Aanmelden

Persoonlijke gegevens
van 19.00 - 20.30 uurDe door u ingevulde gegevens worden uitsluitend voor het afhandelen van het doel van het formulier gebruikt. Indien de gegevens niet meer nodig zijn, worden de gegevens direct verwijderd.
Lees in onze privacyverklaring hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens