Hoe log ik in?

Over de veiligheid van uw gegevens mag geen discussie zijn. Daarom moet u inloggen met DigiD en een extra beveiliging met de DigiD app of SMS-controle.

Makkelijk inloggen met de DigiD app

Ga naar MijnZGT. U komt nu op een pagina met het DigiD-inlogscherm. Klik op inloggen. U kunt kiezen om in te loggen met de DigiD app of met een controle met SMS.

Heeft u een smartphone, dan is inloggen met de DigiD app het makkelijkst. Kies dan voor inloggen met de DigiD app.
Als u al eerder met de DigiD app heeft gewerkt, hoeft u alleen de stappen van de app en het inlogscherm te volgen om veilig op mijnZGT in te loggen.

Als u nog niet eerder met de DigiD app heeft gewerkt, moet u deze eerst downloaden op uw smartphone en daarna activeren. De app lhelpt u er doorheen. De eerste keer vraagt de app om een controle met uw identiteitsbewijs. Als de activatie klaar is, kunt u hierna gemakkelijk met de app inloggen in MijnZGT.

Inloggen met SMS controle

Heeft u geen mobiele telefoon hebt of u wilt niet met de app werken, dan kunt u ook inloggen met sms-controle. Ga dan ook naar mijn.zgt.nl en kies op het inlogscherm voor controle met sms.

Heeft u eerder met sms-controle voor DigiD heeft gewerkt? Dan hoeft u hier alleen uw DigiD gebruikersnaam en DigiD wachtwoord in te voeren en de stappen te volgen.

Logt u voor de eerste keer met de extra beveiliging in, dan moet u eerst een activatiecode aanvragen op digid.nl/aanvragen. U ontvangt deze code binnen drie werkdagen, daarna kunt u de extra beveiliging activeren en veilig inloggen op MijnZGT.

Hulp nodig bij inloggen?

Vindt u het prettig dat iemand u helpt bij het inloggen? Dan helpen wij u graag. Op onze locaties in Hengelo en Almelo is er een Infopunt MijnZGT. We zijn te bereiken op telefoonnummer 088 708 57 77 en via e-mail mijnzgt@zgt.nl. U kunt tijdens kantoor uren ook bij ons binnenlopen. U vindt ons in Almelo en Hengelo in de centrale hal.