Hoe log ik in?

 Over de veiligheid van uw gegevens mag geen enkele discussie zijn. Daarom moet u inloggen met DigiD en een extra beveiliging met de DigiD app of SMS-controle.

Makkelijk inloggen met de DigiD app

Ga naar mijn.zgt.nl. U komt nu op een pagina met het DigiD-inlogscherm. Als u op inloggen klikt, krijgt u de keuze om in te loggen met de DigiD app, of met een controle met SMS. Als u in het bezit bent van een smartphone, is inloggen met de DigiD app het makkelijkst. Kies dan voor inloggen met de DigiD app.
Als u al eerder met de DigiD app hebt gewerkt, hoeft u alleen de stappen van de app en het inlogscherm te volgen om veilig op mijnZGT in te loggen.
Als u nog niet eerder met de DigiD app hebt gewerkt, moet u deze eerst downloaden op uw smartphone en daarna activeren. U wordt op de app vanzelf door de activatie geleid. Er zal de eerste keer ook om een controle met uw identiteitsbewijs gevraagd worden. Als u de activatie hebt afgerond, kunt u hierna heel gemakkelijk met de app inloggen.

Inloggen met SMS controle ook nog mogelijk

Als u geen mobiele telefoon hebt of u wilt niet met de app werken, dan kunt u ook inloggen met sms-controle. Ga dan ook naar mijn.zgt.nl en kies op het inlogscherm voor controle met sms.
Als u al eerder met sms-controle voor DigiD hebt gewerkt, hoeft u hier alleen uw DigiD gebruikersnaam en DigiD wachtwoord in te voeren en de stappen te volgen.
Als u voor de eerste keer met de extra beveiliging inlogt, moet u eerst een activatiecode aanvragen op digid.nl/aanvragen. U ontvangt deze binnen drie werkdagen, daarna kunt u de extra beveiliging activeren en veilig inloggen op MijnZGT.

Hulp bij inloggen

Vindt u het prettig dat iemand u helpt bij het inloggen? Dan helpen wij u graag. Op onze locaties in Hengelo en Almelo is er een Infopunt MijnZGT. We zijn te bereiken op telefoonnummer 088 708 57 77 en via e-mail mijnzgt@zgt.nl en u kunt tijdens kantoor uren ook bij ons binnenlopen. U vindt ons op beide locaties in de centrale hal.