Avond apneuvereniging: op zoek naar het beste masker

  • Albert Schweitzerzaal, ziekenhuislocatie Hengelo
  • 15 oktober 2019
  • 20.00-22.00 uur

De gouden standaard voor de behandeling van slaapapneu is het gebruik van een CPAP-apparaat.  Maar het gebruik van zo’n apparaat staat of valt met een gezichtsmasker dat goed past. Daarom organiseert de Apneuvereniging afdeling Twente op dinsdagavond 15 oktober 2019 een avond met de Maskerraad. 

Cok en Bep van Norde van de landelijke Maskerraad bezitten een uitgebreide kennis over allerlei apneu-maskers. Ze geven overal in ons land op bijeenkomsten voorlichting en advies. Op deze avond kunt u een groot assortiment van de meest gebruikte maskers bekijken. U mag die ook uitproberen, desnoods allemaal. Daarnaast wordt er informatie gegeven over het oplossen van praktische problemen die u kunt tegenkomen bij het gebruik van een CPAP.

Daarnaast wordt de bezoekers de gelegenheid geboden om eigen ervaringen met CPAPs, maskers, slangen en dergelijke uit te wisselen.

Deze bijeenkomst wordt gehouden in het ZGT ziekenhuis in Hengelo.

Plaats: Geerdinksweg 141, 7555 DL Hengelo, in de Albert Schweitzerzaal.

Tijd: dinsdag 15 oktober van 20.00 - 22.00 uur, zaal open om 19.30 uur.

Toegang is gratis, iedere belangstellende is van harte welkom!  Aanmelden is niet vereist, maar wel prettig. Aanmelden kan via vandoesum@apneuvereniging.nl