Logo ZGT Logo, terug naar Home
Scancontrole

Hart&Vaatcafé: "Hartfalen en dan?"

  • Albert Schweitzerzaal route 0.10, ZGT locatie Hengelo
  • 16 april 2019
  • 18.30 - 21.30 uur

Ziekenhuisgroep Twente organiseert in samenwerking met het Thorax Centrum Twente en de Harteraad op dinsdag 16 april 2019 het tweede Hart&Vaatcafé in Twente met als thema “Hartfalen en dan?”
Hartfalen wat is het? Hoe stel je het vast? Wat zijn de behandelmogelijkheden? Wanneer moet ik aan de bel trekken? Hoe gaat het verder? Hoe kan ik er mee omgaan? Hoe doen anderen dat? Ik ben partner van, hoe moet ik reageren? Hoe beter je als patiënt en familie of naasten om kunt gaan met een hartaandoening, hoe groter de kwaliteit van leven. Maar hoe doe je dat, wat zijn (on)mogelijkheden?

Mensen met een hartaandoening, hun familie en zorgverleners treffen elkaar tijdens Hart&Vaatcafés om informatie te krijgen de mogelijkheid om ervaringen te delen. Want, wie kan je beter vertellen hoe je in het dagelijks leven kunt omgaan met je aandoening dan iemand die in hetzelfde schuitje zit? Tevens delen specialisten en gespecialiseerde verpleegkundigen informatie met u.
Bent u geïnteresseerd, dan bent u van harte welkom tijdens het Hart&Vaatcafé op dinsdag 16 april 2019 in de Albert Schweitzerzaal van Ziekenhuisgroep Twente, locatie Hengelo.
Wij hopen op een grote opkomst!

Bekijk hier de uitnodiging.