'Spelen en delen' in het Alma Inloopershuis februari

  • ZGT locatie Almelo
  • 28 februari 2020
  • 15.30 uur - 16.30 uur

Kindercoach Nicole Schoorlemmer gaat begeleid spelen, samen met kinderen van ouders die kanker hebben. Hoe dat eruit ziet? Spelenderwijs probeert Nicole kinderen te helpen op sociaal emotioneel gebied. Samen kijkt ze wat ervoor nodig is om met de verschillende gevoelens/emoties om te gaan. Voorop staat dat het moment fijn en ontspannen is voor de kinderen. Ze probeert de kinderen tips en tools te geven wat kan helpen bij verschillende emoties en dat ze er ook mogen zijn. Ouders/verzorgers krijgen na het speeluur indien gewenst een terugkoppeling van Nicole over hoe het is verlopen en wat haar is opgevallen. Spelen en delen staan voorop!

Ouders/verzorgers hebben de mogelijkheid om in de naastgelegen woonkamer te verblijven gedurende het speelmoment. Hier kunnen zij – als zij willen – met elkaar praten en ervaringen of tips met elkaar delen. Zo helpen we elkaar in moeilijke tijden.

Klik hier voor meer informatie over de aanpak van kindercoach Nicole.

Interesse?

Het spelmoment wordt aangeboden door ZGT en het Alma Inloopershuis. Op vrijdag 28 februari van 15.30 tot 16.30 uur wordt er een moment Spelen en delen aangeboden in het Alma Inloopershuis. Aan dit speelmoment zijn geen kosten verbonden.

U kunt zich aanmelden via het aanmeldformulier.