Verpleegkundigen lopen in de gang

Pendel- en shuttleservice (1)

Bij ZGT maken we gebruik van een pendelbus en shuttleservice. De pendelbus rijdt heen en weer tussen onze ziekenhuizen in Almelo en Hengelo. De shuttlebus brengt patiënten en bezoekers naar de polikliniek en haalt ze weer op.

Pendelbus

De pendelbus rijdt heen en weer tussen onze ziekenhuislocaties in Almelo en Hengelo. De pendelbus is gratis en rijdt van maandag tot en met vrijdag. De pendelbus brengt patiënten, begeleiders en bezoekers van de ene ziekenhuislocatie naar de andere. 

Pendelbus afbeelding

 • >

  Vertrektijden pendelbus

  De pendelbus vertrekt volgens onderstaand schema vanaf de hoofdingang van het ziekenhuis. Zorg ervoor dat u vijf minuten voor vertrek van de pendelbus aanwezig bent.

   

  Vertrektijden pendelbus
  Van Hengelo naar Almelo Van Almelo naar Hengelo
  8.00 uur 8.30 uur
  9.00 uur 9.30 uur

   

 • >

  Reserveren pendelbus

  Hieronder leest u hoe u de pendelbus kunt reserveren. 

  Reserveren van de pendelbus kan via de balie van de receptie bij de hoofdingang. Ook kunt u de receptie bellen via 088 708 57 77 of mailen naar receptiealmelo@zgt.nl of receptiehengelo@zgt.nl 

  De recepties zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar tussen 07.00 uur en 21.00 uur.

Shuttleservice

In beide ziekenhuislocaties rijden shuttles op de begane grond. In locatie Almelo rijdt ook een shuttle op de eerste etage.

Almelo

Van maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 16.30 uur staat de shuttle in Almelo voor u klaar om u weg te brengen naar de polikliniek en/of weer op te halen.

Hengelo

In Hengelo staat de shuttle van maandag tot en met vrijdag van 07.30 tot 16.30 uur voor u klaar om u weg te brengen naar de polikliniek en/of weer op te halen.

Reserveren is niet nodig. Is er geen shuttle in de buurt? De receptie, gastenbegeleiding of secretaresse van de polikliniek kan de chauffeur van de shuttle voor u bellen. 

Afbeelding van shuttle in het ziekenhuis