Route naar ZGT

Route naar ZGT Almelo

Zilvermeeuw 1, 7609 PP Almelo

Klik op bovenstaande afbeelding op de link 'Grotere kaart weergeven' om naar Google Maps te gaan. In het nieuwe venster ziet u de kaart van Almelo. Hierin staat de locatie van ZGT Almelo weergegeven. U kunt dan kiezen voor de blauwe knop 'Route'. Aan de linkerkant van uw beeldscherm kunt u uw vertrekpunt kiezen, hier vult u uw adres in. Het vak eronder is al ingevuld met het adres van ZGT in Almelo. Na het invullen van de gegevens ziet u een blauwe lijn van de route van uw adres naar ZGT in Almelo.

Openbaar vervoer

Wilt u weten hoe u met de bus naar ZGT Almelo reist? Klik dan in Google Maps op het icoontje met de bus aan de linkerkant van uw beeldscherm. Dit icoontje staat boven vakje A. Dat is het vakje waarin u uw adres invoert. Klik op het blauwe vakje ‘routebeschrijving’. U ziet dan met welke buslijn u naar ZGT Almelo reist.

Spoedpost Almelo

Voor spoedeisende hulp kunt u bij ZGT terecht op de spoedpost in Almelo.

Adres: Soeteman 12, 7609 Almelo (volg de borden spoedpost)

OV-halte: Ziekenhuisgroep Twente, buslijn 21, 22, 26

Waar meld ik mij?

  • Op werkdagen tussen 06.30 uur en 21.00 uur, en in het weekend tussen 07.00 uur en 21.00 uur, neemt u de hoofdingang van het ziekenhuis.
  • Tussen 21.00 uur en 06.30 uur op werkdagen, en in het weekend tussen 21.00 uur en 07.00 uur, neemt u de ingang van spoedpost aan de achterkant van het ziekenhuis

Route naar de spoedpost

Vanaf de Henriëtte Roland Holstlaan en de Weezebeeksingel rijdt u langs het ziekenhuis. Ga na de Opelgarage linksaf de Soeteman op. Op de Soeteman neemt u de derde afslag links en dan direct rechtsaf. Volg dan de borden ‘spoedpost’.
Vanaf Wierden rijdt u de Weezebeeksingel op. Ga vóór de Opelgarage rechtsaf de Soeteman op. Op de Soeteman neemt u de derde afslag links en dan direct rechtsaf. Volg dan de borden spoedpost’.

Route naar ZGT Hengelo

Geerdinksweg 141, 7555 DL Hengelo

 

Met routebeschrijving in Google maps naar ZGT Hengelo

Klik op bovenstaande afbeelding op de link 'Grotere kaart weergeven' om naar Google Maps te gaan. In het nieuwe venster ziet u de kaart van Hengelo. Hierin staat de locatie van ZGT Hengelo weergegeven. U kunt dan kiezen voor de blauwe knop 'Route'. Aan de linkerkant van uw beeldscherm kunt u uw vertrekpunt kiezen, hier vult u uw adres in. Het vak eronder is al ingevuld met het adres van ZGT in Hengelo. Na het invullen van de gegevens ziet u een blauwe lijn van de route van uw adres naar ZGT in Hengelo.

Openbaar vervoer

Hengelo Gezondheidspark is het treinstation op drie minuten loopafstand van het ziekenhuis.

Wilt u weten hoe u met de bus naar ZGT Hengelo reist? Klik dan in Google Maps op het icoontje met de bus aan de linkerkant van uw beeldscherm. Dit icoontje staat boven vakje A. Dat is het vakje waarin u uw adres invoert. Klik op het blauwe vakje ‘routebeschrijving’. U ziet dan vanaf welke halte en met welke buslijn u naar ZGT Hengelo reist.

Spoedeisende hulp naar Almelo

Locatie Hengelo heeft geen SEH. Voor spoedeisende hulp kunt u bij ZGT terecht op de spoedpost in Almelo.

Adres: Soeteman 12, 7609 Almelo (volg de borden spoedpost)