Verpleegkundigen lopen in de gang

Route naar ZGT

Route naar ZGT Almelo

Zilvermeeuw 1, 7609 PP Almelo

 

Route met Google Maps

Klik in de afbeelding op de button 'Grotere kaart bekijken'. U gaat nu naar Google Maps. U ziet kaart van Almelo met de locatie van ZGT Almelo. Klik op de blauwe knop 'Route'. Typ uw vertrekpunt in. Het vak eronder is al ingevuld met het adres van ZGT in Almelo. Na het invullen van de gegevens ziet u een blauwe lijn van de route van uw adres naar ZGT in Almelo.

Openbaar vervoer

Wilt u weten hoe u met de bus naar ZGT Almelo reist? Klik dan in Google Maps op het icoontje met de bus. Dit icoontje staat boven het vakje waarin u uw adres typt. U ziet dan met welke buslijn u naar ZGT Almelo reist.

Spoedpost Almelo

Voor spoedeisende hulp kunt u bij ZGT terecht op de spoedpost in Almelo.

  • Adres: Soeteman 12, 7609 Almelo (volg de borden spoedpost)
  • OV-halte: Ziekenhuisgroep Twente, buslijn 21, 22, 26

Waar meld ik mij?

  • Op werkdagen tussen 06.30 uur en 21.00 uur, en in het weekend tussen 07.00 uur en 21.00 uur, kunt u door de hoofdingang van het ziekenhuis.
  • Tussen 21.00 uur en 06.30 uur op werkdagen, en in het weekend tussen 21.00 uur en 07.00 uur, neemt u de ingang van spoedpost aan de achterkant van het ziekenhuis.

Route naar de spoedpost

Vanaf de Henriëtte Roland Holstlaan en de Weezebeeksingel rijdt u langs het ziekenhuis. Ga na de Opelgarage linksaf de Soeteman op. Op de Soeteman neemt u de derde afslag links en dan direct rechtsaf. Volg dan de borden ‘spoedpost’.

Vanaf Wierden rijdt u de Weezebeeksingel op. Ga vóór de Opelgarage rechtsaf de Soeteman op. Op de Soeteman neemt u de derde afslag links en dan direct rechtsaf. Volg dan de borden spoedpost’.

Route naar ZGT Hengelo

Geerdinksweg 141, 7555 DL Hengelo

 

Route met Google Maps

Klik in de afbeelding op de button 'Grotere kaart bekijken'. U gaat naar Google Maps. U ziet de kaart van ZGT Hengelo. Klik op de blauwe knop 'Route'. Typ uw vertrekpunt in. Het vak eronder is al ingevuld met het adres van ZGT in Hengelo. Na het invullen van de gegevens ziet u een blauwe lijn van de route van uw adres naar ZGT in Hengelo.

Openbaar vervoer

Hengelo Gezondheidspark is het treinstation. Dit is op drie minuten loopafstand van het ziekenhuis.

Wilt u weten hoe u met de bus naar ZGT Hengelo reist? Klik dan in Google Maps op het icoontje met de bus. Dit icoontje staat boven het vakje waarin u uw adres typt. U ziet dan vanaf welke halte en met welke buslijn u naar ZGT Hengelo reist.

Spoedeisende hulp naar Almelo

Locatie Hengelo heeft geen SEH. Voor spoedeisende hulp kunt u bij ZGT terecht op de spoedpost in Almelo.

Adres: Soeteman 12, 7609 Almelo (volg de borden spoedpost). Meer informatie en de route vindt u ook bij Spoedpost Almelo.