ZGT, 24 december 2019 08:59

Alle zorgverzekeraars gecontracteerd voor 2020

Jaarlijks maakt ZGT afspraken met zorgverzekeraars over de zorg voor het komende jaar. Voor het jaar 2020 heeft ZGT een akkoord bereikt met alle zorgverzekeraars. Voor de volledigheid vindt u onderstaand een overzicht met alle zorgverzekeraars waarmee ZGT afspraken heeft gemaakt voor in 2020.

Zorgverzekeraar

Overeenkomst 2020

a.s.r.

Ja

CZ

Ja

DSW

Ja

Eno

Ja

IptiQ

Ja

Menzis

Ja

ONVZ

Ja

VGZ

Ja

Zilveren Kruis

Ja

Zorg en Zekerheid

Ja

Voor welke zorg kan ik bij ZGT terecht?

Wij raden u aan om voor uw eerste afspraak in het ziekenhuis contact op te nemen met uw zorgverzekeraar. Een contract betekent niet altijd dat alle zorg ook daadwerkelijk voor 100% wordt vergoed. Soms zijn bepaalde vormen van zorg uitgesloten of wordt de zorg niet volledig vergoed, bijvoorbeeld bij een budgetpolis. Informeer of de zorgverzekeraar een contract heeft met ZGT en of uw zorgpolis de behandeling vergoedt.


Hebt u spoedeisende zorg (eerste hulp) nodig? Dan hoeft u niet eerst contact met uw zorgverzekeraar op te nemen. De meeste verzekeraars voeren meerdere merklabels. Op deze pagina kunt u per label zien onder welke zorgverzekeraar deze valt

Overstappen?

Mocht u van zorgverzekeraar willen veranderen dan is het belangrijk te weten dat u uw huidige zorgverzekering vóór 1 januari moet opzeggen en de nieuwe verzekering vóór 1 februari moet afsluiten. U bent dan met terugwerkende kracht vanaf 1 januari verzekerd. Zorgverzekeraars bieden een overstapservice aan. Zij zeggen uw huidige polis voor u op als u uiterlijk 31 december een nieuwe zorgverzekering afsluit.

 

 

Topzorg voor uw levenskwaliteit

Gezondheid is voor ieder mens één van de belangrijkste elementen voor een gelukkig leven. ZGT draagt bij aan de gezondheid van mensen in de vorm van preventie, diagnostiek, behandeling en verpleging. ZGT werkt aan continue verbetering en innovatie van zorg en biedt zijn deskundige medewerkers een stimulerende werkomgeving waar professionaliteit, samenwerking, opleiding en wetenschappelijk onderzoek centraal staan. U vindt ons gastvrije, NIAZ-geaccrediteerde, ziekenhuis in Almelo en Hengelo. Meer informatie vindt u op zgt.nl.