Clientenraad ZGT zoekt meedenkers

De cliëntenraad van ZGT behartigt de belangen van u als patiënt of bezoeker. Om een zo goed mogelijk advies te kunnen geven aan de Raad van Bestuur over de zorg en het reilen en zeilen van ZGT, is de cliëntenraad benieuwd naar uw mening. Dit kan gaan over uw ervaringen in het ziekenhuis of over andere zaken die met het ziekenhuis te maken hebben en voor u van belang zijn.

 

Online patiëntenpanel

Bent u 18 jaar of ouder? Wilt u uw mening geven en meedenken over wat er in ZGT gebeurt? En de cliëntenraad op die manier ondersteunen in hun werk? Dan is het online patiëntenpanel misschien interessant voor u. Als lid hoeft u niet actief patiënt (of naaste) te zijn, maar ervaring met ons ziekenhuis is wel handig.

Hoe wordt u lid?

U wordt lid van het online patiëntenpanel door u aan te melden voor het panelbericht. Kijk op zgt.nl/panel voor meer informatie of om u aan te melden als lid van het online patiëntenpanel.

Als lid ontvangt u een paar keer per jaar een panelbericht met een enquête per e-mail. Het invullen van de vragenlijst vraagt gemiddeld vijf minuten van uw tijd. In een volgend panelbericht kunt u de resultaten van de enquête lezen. De onderwerpen van de vragen zijn heel verschillend. Voorbeelden van onderwerpen kunnen zijn: gastvrijheid, online routewijzer, SMS- afspraakherinnering, rookvrij ziekenhuis, voorlichting over preventie door ziekenhuizen, gezondheidsapps, verwachtingen toekomst gezondheidszorg, voeding, het gebouw en 'Mijn ZGT'. Wilt u meedenken met de cliëntenraad? Uw mening telt!