ZGT, 26 maart 2020 15:30

Dank u wel!

Wat worden we als ZGT in deze moeilijke tijd overspoeld met hartverwarmende acties. Het is soms niet te bevatten wat mensen doen om ons een hart onder de riem te steken. Van tekeningen van kleuters uit Noord-Holland tot een traktatie op gebak en ijs, van de mooie spandoeken op onze parkeerplaats tot alle kaartjes die we hebben ontvangen. Een paar reacties van medewerkers: “wat lief, dat doet ons toch allemaal goed’ en “dit zijn zo van die lichtpuntjes in deze tijd.”

Ook ontvangen we veel aanbiedingen voor hulp. Zowel voor (hulp)middelen als de inzet van personeel. Al deze aanbiedingen worden op een centraal punt binnen ZGT verzameld en waar nodig wordt hiervan gebruik gemaakt. We doen ons best om iedereen te beantwoorden, maar dat lukt helaas niet altijd. Mochten we gebruik willen maken van het aanbod, dan nemen we zeker contact op.

We voelen ons enorm gesteund door alle particuliere en ondernemersinitiatieven. Heel veel dank daarvoor!

Tot slot onze oproep: mensen kunnen ons ook helpen de druk op de zorg te beperken door afstand te houden en niet de deur uit te gaan. Blijf de landelijke richtlijnen volgen.