Logo, terug naar Home
Scancontrole
ZGT, 14 mei 2018 15:44

Informatiebijeenkomst voor mensen met een beroerte

CVA-keten Twente organiseert op donderdag 24 mei 2018 om 19.30 uur een bijeenkomst voor mensen die een CVA (beroerte) hebben gehad. Deze avond staat in het teken van de gevolgen van een CVA en ketenzorg in de regio Twente. Binnen CVA-keten Twente werken diverse zorgorganisatie samen, waaronder ZGT.

Aanmelden

Meld u aan voor deze avond. Dit kan voor 19 mei via telefoonnummer 0900-9200. Aan deze avond zijn geen kosten verbonden.

Adresgegevens

De bijeenkomst vindt plaats in Het Binnenhof van De Cromhoff, Bleekhofstraat 300, 7543 EC Enschede. De zaal is open vanaf 19.15 uur.

Lees meer informatie over deze bijeenkomst.

Topzorg voor uw levenskwaliteit

Gezondheid is voor ieder mens één van de belangrijkste elementen voor een gelukkig leven. ZGT draagt bij aan de gezondheid van mensen in de vorm van preventie, diagnostiek, behandeling en verpleging. ZGT werkt aan continue verbetering en innovatie van zorg en biedt zijn deskundige medewerkers een stimulerende werkomgeving waar professionaliteit, samenwerking, opleiding en wetenschappelijk onderzoek centraal staan. U vindt ons gastvrije, NIAZ-geaccrediteerde, ziekenhuis in Almelo en Hengelo. Meer informatie op zgt.nl en www.verzekerdvanzorgbijzgt.nl.