Logo, terug naar Home
Scancontrole
ZGT, 7 november 2017 12:59

Kamerlid Pia Dijkstra vereerd ziekenhuislocatie Almelo met bezoek

Op maandag 6 november 2017 bracht Tweede Kamerlid Pia Dijkstra (D66) en een aantal Overijsselse D66-bestuurders een werkbezoek aan ziekenhuislocatie Almelo. Tijdens het werkbezoek werd onder meer gesproken over de ontwikkelingen in de zorg. “Ik ben enthousiast over de betrokkenheid van de mensen binnen ZGT. Door dit werkbezoek zie je met eigen ogen hoe het gaat op de werkvloer en dat is veel beter dan wanneer je mensen ontvangt in Den Haag. De informatie die je nu krijgt blijft veel beter hangen.”

“Door dit werkbezoek zie je met eigen ogen hoe het gaat op de werkvloer en dat is veel beter dan wanneer je mensen ontvangt in Den Haag.”

Een kijkje op intensive care en Moeder Kind Centrum

Naast een inhoudelijk overleg met de Raad van Bestuur en een bestuurslid van de Coöperatie Medisch Specialisten, namen Pia Dijkstra en de Overijsselse D66-bestuurders een kijkje op de intensive care en het nieuwe Moeder Kind Centrum. “Wij zijn er volgens mij in geslaagd om de delegatie van D66 op de hoogte te brengen van een aantal ontwikkelingen en het belang om hoogwaardige kwaliteit van zorg en de toegankelijkheid ervan te behouden voor de Twentse patiënt”, aldus Ton Ruikes, voorzitter Raad van Bestuur.

“Wij zijn er volgens mij in geslaagd om de delegatie van D66 op de hoogte te brengen van een aantal ontwikkelingen.”

v.l.n.r.: Irene Dekker (coassistent ZGT), Veronique Veldhuis (secretaris Raad van Bestuur ZGT), Pia Dijkstra (lid Tweede Kamer D66), Herman Idzerda (cardioloog en bestuurslid Coöperatie Medisch Specialisten ZGT), Ton Ruikes (voorzitter Raad van Bestuur ZGT), Annemieke Traag (gedeputeerde Provincie Overijssel), Monique van Saane (bestuurslid D66), Rineke Gieske (Alumni D66 Overijssel) en Jaimi van Essen (fractievoorzitter D66 Losser)

Topzorg voor uw levenskwaliteit

Gezondheid is voor ieder mens één van de belangrijkste elementen voor een gelukkig leven. ZGT draagt bij aan de gezondheid van mensen in de vorm van preventie, diagnostiek, behandeling en verpleging. ZGT werkt aan continue verbetering en innovatie van zorg en biedt zijn deskundige medewerkers een stimulerende werkomgeving waar professionaliteit, samenwerking, opleiding en wetenschappelijk onderzoek centraal staan. U vindt ons gastvrije, NIAZ-geaccrediteerde, ziekenhuis in Almelo en Hengelo. Meer informatie op zgt.nl en www.verzekerdvanzorgbijzgt.nl.