Logo ZGT Logo, terug naar Home
Scancontrole
ZGT, 11 april 2019 16:00

Lenscentrum Hengelo maakt doorstart

Het Lenscentrum Hengelo gaat een doorstart maken. Het Lenscentrum, waar cliënten terecht konden voor ‘reguliere’ en specialistische contactlenzen, wordt overgenomen door Visser Contactlenzen.

 

Lenscentrum Hengelo is een onderneming van twee in Hengelo werkzame ZGT-oogartsen. Eerder is aangekondigd dat het Lenscentrum met ingang van 12 april 2019 zou gaan stoppen. Na deze aankondiging heeft Visser Contactlenzen aangegeven de praktijk voort te willen zetten. “Met de doorstart is er een passende oplossing voor handen voor de cliënten van het Lenscentrum. Daar zijn we erg blij mee. Cliënten kunnen per direct weer terecht binnen ZGT-locatie Hengelo voor het aanmeten van contactlenzen en contactlens-gerelateerde zorg”, zegt oogarts Tom Bakx. “Er zal contact worden opgenomen met de cliënten waarvan de afspraken eerder zijn afgezegd, om een nieuwe afspraak te kunnen maken.”

 

In de toekomst zal de nieuwe vestiging van Visser Contactlenzen zijn plaats krijgen op de Zorgboulevard van ZGT-Hengelo. Tot die tijd kunnen cliënten terecht op de vertrouwde locatie van het Lenscentrum, op de Polikliniek Oogheelkunde binnen ziekenhuislocatie Hengelo.

 

Visser Contactlenzen is een optiekbedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in het aanmeten van contactlenzen op medische indicatie. Het bedrijf is momenteel binnen 26 andere ziekenhuizen in Nederland gevestigd, alwaar ziekenhuispatiënten en andere cliënten terecht kunnen voor toepassingen of oplossingen in de vorm van contactlenzen. “We verheugen ons op een goede samenwerking”, aldus Edwin Krijgh van Visser Contactlenzen.