Lotgenotenavond prostaatkanker & 'Jouw dag'

Op woensdag 8 september organiseert de Prostaat Kankerstichting Nederland in samenwerking met het Alma Inloopershuis een prostaatkankeravond. Tijdens deze avond zullen de heer Roelink, uroloog in ZGT, en een afvaardiging van de Prostaat Kankerstichting Nederland aanwezig zijn om te spreken. Ook is er voldoende ruimte voor het stellen van vragen en het contacten met lotgenoten. De avond start om 19.30 uur en zal rond 21.00 uur eindigen.

U bent van harte welkom met uw partner. Aanmelden kan via coordinator@almainloopershuis.nl.

Jouw dag

Op zaterdag 4 september organiseert het Alma Inloopershuis een verwenmiddag. Deze middag is bedoeld voor vrouwen die kanker hebben of hebben gehad en toe zijn aan een heerlijke ontspannen middag. Ben jij of ken jij een vrouw die kanker heeft of heeft gehad en die je graag een onbezorgde middag gunt?
Meld jezelf of haar dan aan voor ‘Jouw Dag’ en vertel ons waarom juist jij/zij deze middag verdient. Er is namelijk een beperkt aantal plekken.
Je mag een middag verwachten waarbij je in de watten wordt gelegd door onder andere een make-up artist, kapper en nagel styliste. Voor een hapje en drankje wordt gezorgd. Tevens is er een professionele fotografe aanwezig om mooie foto’s te maken die je na afloop gratis ontvangt. Kijk op onze website of social media voor meer informatie en om jezelf of iemand anders aan te melden.