Logo ZGT Logo, terug naar Home
Scancontrole
ZGT, 5 februari 2018 11:34

Oordoppenautomaat in wachtkamer KNO

Vandaag start de Week van het Oorsuizen. Dit symptoom, ook wel tinnitus genoemd, is vaak een gevolg van gehoorschade door lawaai of harde muziek. Bescherm uw gehoor! KNO-arts Prinsen-van Kuijen plaatste in de wachtkamer een oordoppenautomaat om patiënten bewust te maken van preventieve maatregelen. Dit is een landelijke actie waar een aantal KNO-artsen aan deelneemt.

Oorsuizen

Naar schatting hebben één tot twee miljoen Nederlanders last van oorsuizen. Ieder jaar wordt in de Week van het Oorsuizen extra aandacht besteed aan deze klacht. KNO-artsen verkondigen al jaren dat oorsuizen te voorkomen is door preventie van gehoorschade. Ook op basisscholen wordt over dit onderwerp voorlichting gegeven door KNO-artsen in opleiding.

Topzorg voor uw levenskwaliteit

Gezondheid is voor ieder mens één van de belangrijkste elementen voor een gelukkig leven. ZGT draagt bij aan de gezondheid van mensen in de vorm van preventie, diagnostiek, behandeling en verpleging. ZGT werkt aan continue verbetering en innovatie van zorg en biedt zijn deskundige medewerkers een stimulerende werkomgeving waar professionaliteit, samenwerking, opleiding en wetenschappelijk onderzoek centraal staan. U vindt ons gastvrije, NIAZ-geaccrediteerde, ziekenhuis in Almelo en Hengelo. Meer informatie vindt u op zgt.nl.