Mondkapje in ZGT verplicht Let op: het dragen van een mondkapje is voor alle patiënten, bezoekers en begeleiders vanaf 12 jaar in ZGT verplicht. Een faceshield mag alleen aanvullend worden gebruikt naast het mondkapje (Bent u een mondkapje vergeten? Dan kunt u deze kopen bij de receptie.)
ZGT, 22 juli 2020 11:55

Op vakantie? Informeer goed naar de geldende coronaregels

De zomervakantie is in volle gang en mensen gaan op reis. Gaat u naar het buitenland? Laat u voor vertrek goed informeren over de geldende coronaregels in het betreffende land en een eventueel aangescherpt reisadvies (kleurcodes oranje en rood). Als u terugkeert uit oranje of rood gebied geldt het dringende advies om tien dagen in thuisquarantaine te gaan. Dit heeft mogelijk gevolgen voor uw geplande afspraken in het ziekenhuis. Bel met de desbetreffende polikliniek of afdeling om te overleggen of uw afspraak door kan gaan. Let op: wanneer u op bezoek komt in het ziekenhuis, dan gelden voor u dezelfde adviezen. 

Voorkom vervelende verrassingen op reis. Check voor vertrek alle risico’s en de kleurcode per land in het reisadvies van het ministerie van Buitenlandse Zaken.