ZGT, 7 mei 2019 12:31

Update: werkzaamheden uitbreiding parkeerterrein Almelo

Momenteel zijn we nog druk bezig met een uitbreiding van ons parkeerterrein in Almelo. Er komen 80 extra plekken voor het ziekenhuis in Almelo en nog eens 40 extra plekken bij onze spoedpost. Daarmee willen we parkeermogelijkheden voor onze patiënten en bezoekers verbeteren.


Op tijd van huis

Helaas gaan dit soort werkzaamheden nooit zonder overlast. We adviseren onze patiënten om op tijd van huis te gaan voor hun afspraak in Almelo of, indien mogelijk, te kiezen voor een andere vervoerswijze. We zetten onder andere parkeerregelaars in om de overlast zoveel mogelijk te beperken. Wij vragen uw begrip bij eventueel oponthoud. Eind mei moet de nieuwe situatie in Almelo volledig in gebruik zijn. De noodzakelijke aanpassingen aan de slagbomen en parkeerautomaten zijn reeds gerealiseerd.

 

 

 

Topzorg voor uw levenskwaliteit

Gezondheid is voor ieder mens één van de belangrijkste elementen voor een gelukkig leven. ZGT draagt bij aan de gezondheid van mensen in de vorm van preventie, diagnostiek, behandeling en verpleging. ZGT werkt aan continue verbetering en innovatie van zorg en biedt zijn deskundige medewerkers een stimulerende werkomgeving waar professionaliteit, samenwerking, opleiding en wetenschappelijk onderzoek centraal staan. U vindt ons gastvrije, NIAZ-geaccrediteerde, ziekenhuis in Almelo en Hengelo. Meer informatie vindt u op zgt.nl.