Logo, terug naar Home
Scancontrole
ZGT, 13 september 2018 14:59

Vacature voorzitter Raad van Bestuur

In verband met het aanstaande vertrek van onze huidige voorzitter Raad van Bestuur, zoeken wij een:

VOORZITTER RAAD VAN BESTUUR

ZGT is een ambitieus opleidingsziekenhuis met een sterke lokale en regionale binding. Wij hechten veel waarde aan samenwerking in alle facetten, op alle niveaus. Samen, gastvrij en deskundig werken aan een toekomstbestendige organisatie en aan een evenwichtig en toekomstgericht zorgaanbod voor de Twentse patiënt. Wij zoeken een charismatische voorzitter met uitstekende strategische kwaliteiten en met ervaring op het gebied van complexe veranderingstrajecten bij voorkeur in een zorgorganisatie. U bent gericht op het creëren van verbinding en samenwerking en communiceert op een open en transparante wijze. U bent een inspirerende persoonlijkheid en stimuleert persoonlijk leiderschap.

Voor meer informatie en sollicitatie verwijzen wij naar de website van Klaus Schmitt & Partners. Hier kunt u ook de uitgebreide profielschets downloaden.

Topzorg voor uw levenskwaliteit

Gezondheid is voor ieder mens één van de belangrijkste elementen voor een gelukkig leven. ZGT draagt bij aan de gezondheid van mensen in de vorm van preventie, diagnostiek, behandeling en verpleging. ZGT werkt aan continue verbetering en innovatie van zorg en biedt zijn deskundige medewerkers een stimulerende werkomgeving waar professionaliteit, samenwerking, opleiding en wetenschappelijk onderzoek centraal staan. U vindt ons gastvrije, NIAZ-geaccrediteerde, ziekenhuis in Almelo en Hengelo. Meer informatie vindt u op zgt.nl.