Logo, terug naar Home
ZGT, 8 november 2017 13:11

Vooraankondiging Twents echosymposium

Na de succesvolle eerste editie vindt op vrijdag 9 februari 2018 het tweede Twents echosymposium plaats in de Twentezaal in ziekenhuislocatie Almelo. Het thema is Kleppen. Het symposium is bestemd voor hartfunctielaboranten. Andere belangstellenden, verpleegkundig specialisten, physician assistants, ANIOS, AIOS en cardiologen zijn ook van harte welkom.

“Wij organiseren dit symposium om de kwaliteit van hartfunctie en echocardiografie te verbeteren en om te voldoen aan de scholingsbehoefte in de regio en in Nederland.”

Programma

Hartfunctielaboranten en medisch specialisten uit verschillende ziekenhuizen vullen het programma. Bekijk het programma.

'Twentsch kleppen, praat u mee?'

Onder het motto 'Twentsch kleppen, praat u mee?'  hopen wij u te verwelkomen. De kosten voor deelname bedragen €90,00. Accreditatie bij de Nederlandse Vereniging Voor Cardiologie (NVVC) en Stichting Beroepsopleiding Hartfunctielaboranten (SBHFL) is aangevraagd.

Meld u aan

Topzorg voor uw levenskwaliteit

Gezondheid is voor ieder mens één van de belangrijkste elementen voor een gelukkig leven. ZGT draagt bij aan de gezondheid van mensen in de vorm van preventie, diagnostiek, behandeling en verpleging. ZGT werkt aan continue verbetering en innovatie van zorg en biedt zijn deskundige medewerkers een stimulerende werkomgeving waar professionaliteit, samenwerking, opleiding en wetenschappelijk onderzoek centraal staan. U vindt ons gastvrije, NIAZ-geaccrediteerde, ziekenhuis in Almelo en Hengelo. Meer informatie op zgt.nl en www.verzekerdvanzorgbijzgt.nl.