Logo ZGT Logo, terug naar Home
Scancontrole
ZGT, 13 maart 2018 14:11

ZGT op Slingerbeurs in Hengelo

ZGT op Slingerbeurs in Hengelo

Vrijdag 9 maart 2018 nam ZGT voor de vijfde keer deel aan De Slingerbeurs in Hengelo. Tijdens deze beurs bieden bedrijven en ondernemers gratis hun diensten en middelen aan. Lokale verenigingen en stichtingen kijken of zij het aanbod van de bedrijven kunnen gebruiken. Zodra twee partijen elkaar in vraag en aanbod hebben gevonden, is er een match. Tijdens deze editie van De Slingerbeurs zijn er maar liefst 395 mooie matches gesloten, zoals:

  • Tijdelijke opslag van een pallet met materiaal voor IVN.
  • Printen van 200 flyers voor Art Brut Biënnale.
  • Transport van materiaal voor de Hengelose gymnastiekvereniging.
  • Brandveiligheidsadvies aan een dieren opvangcentrum.

ZGT wil graag iets goeds doen voor de samenleving en zijn maatschappelijke betrokkenheid tonen. Daarom nemen wij in april ook weer deel aan De Slingerbeurs in Almelo.

Topzorg voor uw levenskwaliteit

Gezondheid is voor ieder mens één van de belangrijkste elementen voor een gelukkig leven. ZGT draagt bij aan de gezondheid van mensen in de vorm van preventie, diagnostiek, behandeling en verpleging. ZGT werkt aan continue verbetering en innovatie van zorg en biedt zijn deskundige medewerkers een stimulerende werkomgeving waar professionaliteit, samenwerking, opleiding en wetenschappelijk onderzoek centraal staan. U vindt ons gastvrije, NIAZ-geaccrediteerde, ziekenhuis in Almelo en Hengelo. Meer informatie vindt u op zgt.nl.