Logo ZGT Logo, terug naar Home
Scancontrole
Hengelo, 7 september 2018 10:26

ZGT opent informatiepunt in Hengelo

Informatiepunt ZGT opent op maandag 10 september 2018 haar deuren voor het publiek. Donderdag 6 september werd het informatiepunt ZGT feestelijk geopend door Ton Ruikes.

Het informatiepunt ZGT is een plek in de centrale hal van ZGT-locatie Hengelo waar iedereen welkom is voor informatie. Het is één herkenbaar punt waar patiënten en bezoekers zowel telefonisch, online/offline en fysiek terecht kunnen met vragen over producten, dienstverlening en kosten van de zorg.

 

Dit concept sluit aan bij de pijlers van ZGT te weten: gastvrij, toegankelijk en betrouwbaar. ZGT wil met de komst van het informatiepunt ZGT zijn patiënten adviseren en ontzorgen. Op deze manier kan een patiënt vooraf een verantwoorde, kwaliteits- en kostenbewuste keuze maken als deze in ZGT behandeld wordt. Mede daarom verdient het informatiepunt een prominente plaats in de centrale hal in Hengelo, vlak naast de hoofdingang. De bedoeling is om op termijn ook een ZGT informatiepunt in Almelo te starten.

Bekijk onderstaande video voor tekst en uitleg.

 

 

Topzorg voor uw levenskwaliteit

Gezondheid is voor ieder mens één van de belangrijkste elementen voor een gelukkig leven. ZGT draagt bij aan de gezondheid van mensen in de vorm van preventie, diagnostiek, behandeling en verpleging. ZGT werkt aan continue verbetering en innovatie van zorg en biedt zijn deskundige medewerkers een stimulerende werkomgeving waar professionaliteit, samenwerking, opleiding en wetenschappelijk onderzoek centraal staan. U vindt ons gastvrije, NIAZ-geaccrediteerde, ziekenhuis in Almelo en Hengelo. Meer informatie vindt u op zgt.nl.