ZGT, ziekenhuislocatie Almelo, 5 oktober 2017 12:00

Indrukwekkende kwaliteit van wetenschappelijk onderzoek in ZGT

Ruim 180 belangstellenden, waaronder medisch specialisten, arts-assistenten, coassistenten en verpleegkundigen en UT wetenschappers, volgden wetenschappelijke voordrachten en workshops tijdens de ZGT Wetenschapsdag op woensdag 4 oktober in ZGT.

De jaarlijkse ZGT Wetenschapsdag biedt medewerkers de mogelijkheid hun wetenschappelijk onderzoek te presenteren en workshops te volgen gericht op onderzoek. ZGT bevordert hiermee de deskundigheid van zijn professionals met als doel nog betere zorg leveren. Miriam Vollenbroek-Hutten, wetenschapscoördinator in ZGT, kijkt terug op een buitengewoon geslaagde dag: “Het aantal inzendingen voor voordrachten voorafgaand en de opkomst op de dag zelf was groot. De kwaliteit van de presentaties was goed. Er heerste een open sfeer en de aanwezigen deden volop mee aan discussies. De postersessie, met korte pitches van elk van de onderzoekers, waren succesvol.” 

Lees verder...

 

Topzorg voor uw levenskwaliteit

Gezondheid is voor ieder mens één van de belangrijkste elementen voor een gelukkig leven. ZGT draagt bij aan de gezondheid van mensen in de vorm van preventie, diagnostiek, behandeling en verpleging. ZGT werkt aan continue verbetering en innovatie van zorg en biedt zijn deskundige medewerkers een stimulerende werkomgeving waar professionaliteit, samenwerking, opleiding en wetenschappelijk onderzoek centraal staan. U vindt ons gastvrije, NIAZ-geaccrediteerde, ziekenhuis in Almelo en Hengelo. Meer informatie vindt u op zgt.nl.