ZGT, 24 november 2017 12:24

17e Almelose Symposium Diabetische Voet

Op dinsdag 23 en woensdag 24 januari 2018 vindt het 17e Almelose Symposium Diabetische Voet plaats. Het thema is 'De complexe diabetische voet; de wonden zijn de wereld nog niet uit'. Het symposium wordt georganiseerd door het diabetische voetenteam van ZGT. Ook dit jaar worden een aantal actuele zaken met betrekking tot de diagnostiek en behandeling van de diabetische voet belicht.

Programma

Dinsdag 23 januari wordt de Young Investigators Meeting georganiseerd. Een achttal jonge onderzoekers presenteren hun werk. Op woensdag 24 januari leveren zowel nationale als internationale sprekers hun bijdrage. Eveneens worden er workshops gehouden over de verschillende aspecten van de diabetische voet en hun behandelingen. Bekijk het uitgebreide programma in de uitnodiging.

Doelgroep

De doelgroep van het symposium bestaat uit (vaat)chirurgen, revalidatieartsen, internisten/nefrologen, interventie radiologen, orthopeden, orthopedische schoenmakers, podotherapeuten, gipsverbandmeesters en wondconsulenten. Uiteraard zijn personen die beroepshalve actief zijn in de zorg voor de diabetische voet ook van harte uitgenodigd.

Inschrijven

Inschrijving verloopt via diabetische-voeten.nl.

Impressie symposium

 

Topzorg voor uw levenskwaliteit

Gezondheid is voor ieder mens één van de belangrijkste elementen voor een gelukkig leven. ZGT draagt bij aan de gezondheid van mensen in de vorm van preventie, diagnostiek, behandeling en verpleging. ZGT werkt aan continue verbetering en innovatie van zorg en biedt zijn deskundige medewerkers een stimulerende werkomgeving waar professionaliteit, samenwerking, opleiding en wetenschappelijk onderzoek centraal staan. U vindt ons gastvrije, NIAZ-geaccrediteerde, ziekenhuis in Almelo en Hengelo. Meer informatie vindt u op zgt.nl.