Logo, terug naar Home
Scancontrole
ZGT, 7 augustus 2018 09:53

Informatieavond ernstig overgewicht 19 september

Op woensdag 19 september 2018 van 19.15 - 21.45 uur is er een informatieavond over operaties in ZGT voor mensen met ernstig overgewicht. De informatiebijeenkomst wordt gehouden in de Albert Schweitzerzaal in ziekenhuislocatie Hengelo. (via Hoofdingang ZGT)Een internist en een bariatrisch chirurg vertellen over de behandeling van overgewicht. Overige disciplines geven uitleg over hun aandeel in het begeleidingstraject. En ervaringsdeskundigen delen hun ervaringen.

 

Het traject kan voor iedere patiënt verschillen. Het doel is echter altijd hetzelfde: een gezonder gewicht met minder klachten, minder medicijnen en minder risico’s. Voor de één is een sleeve resectie (maagverkleining) een uitstekende oplossing en voor de ander een bypass (omleiding) of een omega loop (mini bypass). U hoort er alles over tijdens de informatieavond. Heeft u interesse en wilt u meer weten over operaties voor mensen met ernstig overgewicht, meld uzelf dan aan voor deze avond.

 

Meer weten? Kijk dan eens op de website van het ZGT Obesitascentrum.

 

Topzorg voor uw levenskwaliteit

Gezondheid is voor ieder mens één van de belangrijkste elementen voor een gelukkig leven. ZGT draagt bij aan de gezondheid van mensen in de vorm van preventie, diagnostiek, behandeling en verpleging. ZGT werkt aan continue verbetering en innovatie van zorg en biedt zijn deskundige medewerkers een stimulerende werkomgeving waar professionaliteit, samenwerking, opleiding en wetenschappelijk onderzoek centraal staan. U vindt ons gastvrije, NIAZ-geaccrediteerde, ziekenhuis in Almelo en Hengelo. Meer informatie op zgt.nl en www.verzekerdvanzorgbijzgt.nl.