ZGT, 11 oktober 2017 11:58

ZGT ontvangt keurmerk Seniorvriendelijk Ziekenhuis

Vanaf vandaag mag ons ziekenhuis zich wederom seniorvriendelijk noemen. ZGT behoort hiermee tot de 63 van de 114 ziekenhuizen die het keurmerk ontvingen. Het keurmerk Seniorvriendelijk Ziekenhuis is in 2013 ontwikkeld door KBO-PCOB en wordt elke twee jaar uitgereikt. 

Wat betekent dit voor u?

Met dit keurmerk bent u bij ZGT als oudere verzekerd van goede zorg. Zo heeft ZGT een speciaal Centrum voor Ouderen waar kwetsbare ouderen centraal staan. Klik hier voor meer informatie.

Kwaliteitscriteria

Er zijn veertien verschillende kwaliteitscriteria waar ZGT op werd beoordeeld. Zoals op beschikbaarheid en inzet van een team van geriaters, goede afstemming van alle behandelingen en goede nazorg na ontslag uit het ziekenhuis. 

KBO-PCOB

KBO-PCOB is met ruim een kwart miljoen leden de grootste seniorenorganisatie van Nederland. Lees meer informatie over KBO-PCOB.

cartoon seniorvriendelijk keurmerk

Topzorg voor uw levenskwaliteit

Gezondheid is voor ieder mens één van de belangrijkste elementen voor een gelukkig leven. ZGT draagt bij aan de gezondheid van mensen in de vorm van preventie, diagnostiek, behandeling en verpleging. ZGT werkt aan continue verbetering en innovatie van zorg en biedt zijn deskundige medewerkers een stimulerende werkomgeving waar professionaliteit, samenwerking, opleiding en wetenschappelijk onderzoek centraal staan. U vindt ons gastvrije, NIAZ-geaccrediteerde, ziekenhuis in Almelo en Hengelo. Meer informatie vindt u op zgt.nl.