Logo, terug naar Home
Ziekenhuislocatie Hengelo, 19 april 2017 14:28

ZGT dermatologen controleren verdachte plekjes tijdens de Nationale Huidkankerdag zaterdag 20 mei

Zaterdag 20 mei 2017 van 10.00 tot 13.00 uur opent de polikliniek dermatologie van ZGT locatie Hengelo zijn deuren voor publiek tijdens de Nationale Huidkankerdag. Maar liefst vijf dermatologen controleren verdachte plekjes van belangstellenden, vertellen over de gevaren van zonnen en leggen uit hoe u uw eigen huid het beste zelf kunt controleren. Dermatoloog Christiane Hebeda vertelt om 10.30 uur over huidkanker, waarna voldoende ruimte is voor het stellen van vragen. De lezing vindt plaats in de centrale wachtruimte bij de polikliniek interne geneeskunde in Hengelo (dichtbij de polikliniek dermatologie). Naast de dermatologen staan doktersassistentes en verpleegkundigen klaar om u meer te vertellen over huidkanker, de behandelingen en preventie ervan.  Ook Helon, huid- en laserkliniek, staat voor u klaar met informatie over zonproducten.

 

Let op! Helaas kunt u zich niet meer aanmelden voor het laten controleren van verdachte plekjes, de planning van de dermatologen is daarvoor volgeboekt. 

 

Topzorg voor uw levenskwaliteit

Gezondheid is voor ieder mens één van de belangrijkste elementen voor een gelukkig leven. ZGT draagt bij aan de gezondheid van mensen in de vorm van preventie, diagnostiek, behandeling en verpleging. ZGT werkt aan continue verbetering en innovatie van zorg en biedt zijn deskundige medewerkers een stimulerende werkomgeving waar professionaliteit, samenwerking, opleiding en wetenschappelijk onderzoek centraal staan. U vindt ons gastvrije, NIAZ-geaccrediteerde, ziekenhuis in Almelo en Hengelo. Meer informatie op zgt.nl en www.verzekerdvanzorgbijzgt.nl.