Logo, terug naar Home
Almelo/Hengelo, 10 juli 2017 15:00

Voorzitter Raad van Toezicht Paul te Riele neemt afscheid

Paul te Riele heeft met ingang van 1 juli 2017 zijn voorzitterschap van de Raad van Toezicht ZGT neergelegd. Dit vanwege het bereiken van de maximale zittingstermijn. De Raad van Toezicht en de Raad van Bestuur danken hem voor zijn toegewijde voorzitterschap en de verbindende kracht die hij de afgelopen 10 jaar is geweest. 

 

De wervingsprocedure voor een nieuwe voorzitter loopt nog. Het voorzitterschap van de Raad van Toezicht wordt vanaf 1 juli 2017 tijdelijk waargenomen door de vicevoorzitter de heer Lex Hilbers.

 

Meer informatie

Topzorg voor uw levenskwaliteit

Gezondheid is voor ieder mens één van de belangrijkste elementen voor een gelukkig leven. ZGT draagt bij aan de gezondheid van mensen in de vorm van preventie, diagnostiek, behandeling en verpleging. ZGT werkt aan continue verbetering en innovatie van zorg en biedt zijn deskundige medewerkers een stimulerende werkomgeving waar professionaliteit, samenwerking, opleiding en wetenschappelijk onderzoek centraal staan. U vindt ons gastvrije, NIAZ-geaccrediteerde, ziekenhuis in Almelo en Hengelo. Meer informatie op zgt.nl en www.verzekerdvanzorgbijzgt.nl.