Logo, terug naar Home
ZGT, 12 september 2017 16:11

ZGT ontvangt Spataderkeurmerk 2017

ZGT ontving het keurmerk omdat ons ziekenhuis voldeed aan de kwaliteitscriteria. Deze zijn opgesteld door De Hart & Vaatgroep in samenwerking met beroepsgroepen van dermatologen, vaatchirurgen en -laboranten. U leest hier meer over deze criteria.

Wat betekent dit voor u?

Het Spataderkeurmerk helpt u een goede keuze te maken voor een ziekenhuis waar betrouwbare spataderzorg wordt aangeboden, onder andere in ZGT. Meer weten over spataderbehandeling in ons ziekenhuis? Klik hier voor meer informatie.

Ontvangers Spataderkeurmerk

Naast ZGT hebben nog 157 andere ziekenhuizen en behandelcentra het Spataderkeurmerk ontvangen. Benieuwd welke het zijn? Hier vindt u de namen van de betreffende organisaties. De toekenning van het keurmerk is gebaseerd op actuele gegevens die de ziekenhuizen openbaar hebben gemaakt. 

Topzorg voor uw levenskwaliteit

Gezondheid is voor ieder mens één van de belangrijkste elementen voor een gelukkig leven. ZGT draagt bij aan de gezondheid van mensen in de vorm van preventie, diagnostiek, behandeling en verpleging. ZGT werkt aan continue verbetering en innovatie van zorg en biedt zijn deskundige medewerkers een stimulerende werkomgeving waar professionaliteit, samenwerking, opleiding en wetenschappelijk onderzoek centraal staan. U vindt ons gastvrije, NIAZ-geaccrediteerde, ziekenhuis in Almelo en Hengelo. Meer informatie op zgt.nl en www.verzekerdvanzorgbijzgt.nl.