Naar de pagina index

ZGT Open dag van Zorg en welzijn

advert open dag 2017 low res

Altijd al een kijkje achter de schermen van ZGT willen nemen? Jaarlijks houdt ZGT open dag tijdens de Nationale Week van Zorg en Welzijn. ZGT opent dan de deuren voor geïnteresseerden uit de regio. In onze locaties in Hengelo en Almelo bent u dan van harte welkom om zelf te ervaren wat ZGT u te bieden heeft. 

Open dag 2017

De nationale Week van Zorg en Welzijn wordt in 2017 gehouden van maandag 13 tot en met zaterdag 18 maart. Zaterdag 18 maart houdt ZGT Open dag van 11.00 tot 15.00 uur in beide ziekenhuislocaties. Meer informatie volgt in aanloop naar de Open dag. 

Over de Open daG

Doelstelling van de Open dag is het presenteren van ons zorgaanbod en dienstverlening. Kinderen kunnen op een leuke en laagdrempelige manier kennis maken met het ziekenhuis. Bezoekers krijgen voorlichting over zorg. Als ziekenhuis hebben we ook een maatschappelijke functie. Om die reden zetten wij ons in op de Nationale dag van Zorg en Welzijn. Met de Week van Zorg en Welzijn, waar de open dag onderdeel van uitmaakt, laten we zien wat we zoal bieden aan verschillende groepen bijvoorbeeld stagiaires, vrijwilligers, buurtbewoners en anderen. In 2016 waren er tijdens de Open dag ruim 5000 bezoekers in ZGT. We hopen dit aantal ook in 2017 te mogen verwelkomen. 

Meer Open dag