Onze locaties

ZGT biedt een uitgebreid zorgaanbod en zet zich in voor het behoud van dit brede zorgaanbod van medisch-specialistische zorg voor patiënten in de regio. ZGT is trots op locatie Almelo en op locatie Hengelo: twee mooie locaties, met ieder een eigen profiel. Om ervoor te zorgen dat de patiënt bij ons in goede handen is, bieden wij heel veel verschillende soorten zorg aan. Dit doen wij voornamelijk op de locaties in Hengelo en in Almelo.

Wij krijgen geregeld vragen over de verdeling van de zorg op onze twee locaties. Waarom kan ik voor mijn borstkankerzorg alleen in Hengelo terecht? Waarom vindt alle acute zorg in Almelo plaats? En waarom moet ik naar de locatie die net iets verder weg is voor mij?

Om onze zorg zo goed mogelijk te kunnen aanbieden, is zorgvuldig nagedacht over de inrichting van onze ZGT-locaties. Hier gaat een uitgebreide filosofie achter schuil. Zo kan de Twentse patiënt ook in de toekomst voor veel behandelingen bij ZGT terecht en krijgt deze de aandacht die hij of zij verdient.

Wilt u meer weten over de inrichting van onze twee locaties? Onze enthousiaste collega’s lichten het je graag uitgebreid toe!