Medipoint / Carintreggeland Thuiszorgwinkel

Logo Medipoint      Logo Carint Reggeland

Eén aanspreekpunt, zo geregeld!

Of het nu gaat om advies, koop, huur of leen van zorg- en comforthulpmiddelen: bij ons kunt u terecht met uw zorgvragen! Wij hebben veel kennis van de zorgmarkt en werken nauw samen met zorginstellingen, gemeenten en alle zorgverzekeraars. Door deze samenwerkingen kunnen we u nog beter van dienst zijn. Dat doen we persoonlijk en nemen daarvoor de tijd.

Onze Thuiszorgwinkels en medewerkers

Onze Thuiszorgwinkels bieden een ruim assortiment zorg- en comforthulpmiddelen voor jong en oud. Daarnaast beschikken onze medewerkers over de juiste kennis van de producten, de vergoedingsmogelijkheden en de veranderingen in de markt en geven ze u persoonlijk advies hierover.

Kopen, huren en lenen

Ook voor het gebruik van huur- of leenhulpmiddelen, zoals krukken, bedverhogers, een douchestoel of matras bent u bij ons op het juiste adres. In onze winkels en uitleenpunten kunt u terecht voor deze hulpmiddelen die u, in veel gevallen, direct mee kunt nemen.

Contact

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Kom dan gerust langs in een van onze winkels of bel 088 102 01 00. Goed om te weten: alle leden van Carintreggeland krijgen 10% korting op hun aankopen bij onze winkels.

Meer informatie

  • Medipoint / Carintreggeland Almelo, Zilvermeeuw 24 7609 RZ Almelo
  • Medipoint / Carintreggeland Hengelo, Geerdinksweg 137-15 7555 DL Hengelo

Openingstijden

  • Medipoint / Carintreggeland Almelo: maandag t/m vrijdag  09.00 - 17.00 uur
  • Medipoint / Carintreggeland Hengelo: maandag t/m vrijdag 09.00 - 17.00 uur