TriviumMeulenbeltZorg (TMZ)

Trivium Meulenbelt Zorg

 

Samen voor persoonlijke zorg

Binnen TriviumMeulenbeltZorg (TMZ) zetten ruim 2100 medewerkers en 1500 vrijwilligers zich dagelijks in om ouderen en chronisch zieken goede en persoonlijke zorg te bieden. In haar moderne en duurzame woonzorgcentra en bij mensen thuis biedt TMZ onder andere verpleging, verzorging, begeleiding en personenalarmering. TMZ is actief in de gemeenten Almelo, Borne, Enschede, Hengelo, Tubbergen en Twenterand. De relatie tussen cliënten, medewerkers en andere betrokkenen staat centraal. Samen maken wij de zorg persoonlijk.

Vertrouw op onze thuiszorg

Vertrouw op wijkteam Almelo. Het team van wijkverpleegkundigen is namens TMZ verantwoordelijk voor ‘thuiszorg’ in de wijk rondom het ziekenhuis, maar de dienstverlening is breder. Op bepaalde dagen is er een zorgbemiddelaar aanwezig op ons kantoor in ZGT. De zorgbemiddelaar kan uw vragen over de dienstverlening van TMZ beantwoorden en helpen bij uw aanvraag voor zorg.

Medewerkers van het wijkteam Almelo zorgen er op betrokken en professionele wijze voor dat u langer thuis kunt blijven wonen. Dit doen zij samen met u en uw naasten. Alleen zo blijft ‘thuis’ ook werkelijk úw thuis en thuiszorg letterlijk ‘thuis’-zorg. Zij geloven dat dit alleen kan door u goed te leren kennen en een persoonlijke relatie op te bouwen. Daarom werken wij vanuit een klein wijkteam, zodat u weet wie u komt helpen. Ook in de nacht en bij specialistische zorg kunt u op ons rekenen. Samen staan wij sterk in uw woonomgeving.

Bereikbaarheid wijkteam Almelo

Wijkteam Almelo is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. 

Van 7:00 uur tot 23:00 uur via telefoonnummer 06 24 89 85 14.

Van 23:00 uur tot 7:00 uur via telefoonnummer 06 24 64 92 61.

Telefoonnummer TMZ algemeen 0900 24 53 453.

 

Voor vragen kunt u ook mailen naar: WijkverplegingAlmeloWindmolenBroek@triviummeulenbeltzorg.nl

Meer informatie leest u: