Echografiebureau Baby Visie

Echografiebureau Baby Visie

Echografiebureau Baby Visie is gespecialiseerd in het maken van zogenaamde pretecho's. Een pretecho is een echoscopie tijdens de zwangerschap op niet-medische gronden. De periode van zwangerschap is een emotionele periode. Daarom kunnen wij ons goed voorstellen dat u voor de geboorte al naar uw kindje wilt kijken. Een pretecho is een leuke en goede manier om dat te doen. Een zeer ervaren en gediplomeerd echoscopiste voert de pretecho uit met de nieuwste 3D-apparatuur.

Wat is echografie?

Een echografie ontstaat via geluidsgolven, welke een zo hoge frequentie hebben dat ze voor het menselijk oor niet hoorbaar zijn. De geluidsgolven worden door de transducer uitgezonden en in het lichaam door de organen teruggestuurd. Door het echoapparaat worden deze teruggekaatste golven in beelden omgezet. Hierdoor wordt uw baby zichtbaar gemaakt.

Kwaliteit echobeelden

Door onze moderne apparatuur en gedegen kennis zijn we bijna altijd in staat mooie echobeelden te maken. Er zijn een aantal factoren die mede bepalend zijn voor de kwaliteit van de beelden.

 

  • Hoeveelheid vruchtwater
  • Ligging van de baby
  • Beweeglijkheid van de baby
  • Eigen lichaamsbouw

 

Meer informatie vindt u op Echografiebureau Baby Visie

Ook kunt u bellen naar  06 46 20 02 10 of mailen naar info@baby-visie.nl

Openingstijden Echografiebureau Baby Visie

  • Echografiebureau Baby Visie heeft geen vaste openingstijden. U kunt een afspraak maken voor een pretecho.