ZGT Helon, Huid- en Laserkliniek Oost Nederland

ZGT Helon is een huid- en laserkliniek en biedt een complete scala aan behandelingen op het gebied van bijna vorm van huidproblematiek. Alle behandelingen worden uitgevoerd door, en onder supervisie van, dermatologen en huidtherapeuten van ZGT.
De behandelmogelijkheden bij Helon zijn verdeeld over drie afdelingen:

  • Helon Huid- en Laserkliniek
  • Helon Esthetiek
  • Helon Huid- en Oedeemtherapie

Helon Huid- en Laserkliniek

Medische en cosmetische huid- en laserbehandelingen voor onder andere overbeharing, couperose, blauwe beenvaatjes, wijnvlekken, schimmelnagels, pigmentstoornissen en het verwijderen van tatoeages. Hiervoor worden moderne laserapparatuur en technieken gebruikt.

Helon Esthetiek

Voor onder andere het verminderen van rimpels, het verfraaien van gezichtscontouren en het voller maken van de lippen kunt u bij de dermatoloog van ZGT Helon terecht voor behandelingen door middel van Botox® en fillers.

Helon Huid- en Oedeemtherapie

Behandeling, extra verzorging en revalidatie van uw huid door huidtherapeuten. Hieronder valt onder andere elektrische epilatie, acnetherapie, oedeemtherapie, littekenmassage en –therapie, dermatografie (medische tatoeage) en camouflagetherapie. Huidverbeterende en huidverjongende behandelingen door middel van microdermabrasie en dermapen behoren ook tot de mogelijkheden.

 

ZGT Helon, Huid- en Laserkliniek Oost Nederland

Meer informatie vindt u op www.helon.nl

Ook kunt u telefonisch contact opnemen via 088 708 49 90

Openingstijden ZGT Helon

  • Maandag tot en met vrijdag van 8.00 - 17.00 uur
  • Behandelingen zijn ook mogelijk in de avonduren