Zorgboulevards ZGT

Aan de Zorgboulevard vindt u allerlei winkels en bedrijven. Vaak hebben ze rechtstreeks verband met zorg. Er zijn bijvoorbeeld winkels voor het aanmeten van een hoortoestel, een nieuw haarwerk, een kapper of een thuiszorgwinkel.

Wilt u een patiënt verrassen?

In de hoofdstraat zijn winkels voor een bloemetje, een kaart of tijdschrift. Bovendien vindt u op beide locaties restaurants.

 • >

  Zorgboulevard ZGT Almelo

  Een overzicht van de Zorgboulevard Almelo

  De Zorgboulevard in Almelo is opgedeeld in een hoofdstraat, twee vleugels en een eerste verdieping. Hieronder ziet u een overzicht waar u de winkels en bedrijven kunt vinden.

 • >

  Zorgboulevard ZGT Hengelo

  Een overzicht van de Zorgboulevard Hengelo

  De Zorgboulevard is opgedeeld in vier verdiepingen. Hieronder ziet u op welke verdieping u de winkels en bedrijven kunt vinden.

 • >

  Uw bedrijf in de Zorgboulevard van ZGT?

  Een vestiging aan de Zorgboulevard betekent een prominente plek voor uw bedrijf: in het hart van de zorg, te midden van collega-ondernemers. Dagelijks wordt de Zorgboulevard door duizenden mensen bezocht. Dus, maakt uw bedrijf de Zorgboulevard nog completer? Dan is een vestiging in de Zorgboulevard misschien iets voor u.

  Meer informatie over vestiging in de Zorgboulevard

  Wilt u een winkel- of kantoorunit huren? Of misschien wilt u eerst meer informatie? In beide gevallen kunt u hieronder het formulier unit huren invullen. Wij nemen dan contact met u op. Maar u kunt natuurlijk ook zelf contact opnemen:

  Marcel Kon Makelaardij o.g. B.V.

  Grotestraat 204
  7622 GT Borne
  Telefoonnummer 074 266 22 25
  E-mailadres m.kon@marcel-kon.nl

  ZGT, afdeling commercieel vastgoed

  Postbus 546
  7550 AM Hengelo
  Telefoonnummer 088 708 50 56
  E-mailadres m.hemmer@zgt.nl

  De door u ingevulde gegevens worden uitsluitend voor het afhandelen van het doel van het formulier gebruikt. Indien de gegevens niet meer nodig zijn, worden de gegevens direct verwijderd.
  Lees in onze privacyverklaring hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens