Een patiëntenenquête invullen

ZGT wil graag weten hoe u uw bezoek aan ons ziekenhuis heeft ervaren. Uw informatie geeft ons meer inzicht in onze zorgverlening. Dat helpt ons om onze zorgverlening verder te verbeteren. ZGT houdt daarom regelmatig enquêtes onder patiënten. Hiervoor maken we gebruik van afdelingsspecifieke enquêtes om ervaringen te meten.

Afdelingsspecifieke enquêtes

Heeft u een afdelingsspecifieke enquête gekregen tijdens uw bezoek of verblijf? U kunt de enquête schriftelijk invullen en retourneren aan de betreffende afdeling. Wilt u de vragen liever digitaal invullen? Ga dan naar de link die vermeld staat op de enquête of flyer, of start gelijk met een enquête door hieronder op de juiste link te klikken:

Over onze patiëntenenquêtes

Onze enquêtes zijn anoniem. Uw persoonsgegevens en medische gegevens zijn dus niet bekend. Het is belangrijk dat u alle vragen beantwoordt. Ook al vindt u het soms moeilijk om een antwoord te geven. Er zijn geen goede of foute antwoorden. Het gaat ons uitsluitend om uw mening.

Heeft u vragen over de patiëntenenquête?

Voor vragen over de patiëntenenquête kunt u contact opnemen met de afdeling kwaliteit & veiligheid via e-mail patiëntenfeedback@zgt.nl
Wij danken u hartelijk voor uw medewerking!