Logo ZGT Logo, terug naar Home
Scancontrole

Inloggen in MijnZGT

Met MijnZGT kunt u in een beveiligde omgeving gedeeltes van uw medisch dossier in ons ziekenhuis inzien. U kunt online onder andere uw laboratorium en radiologie uitslagen inzien en u ziet de specialistenbrieven die door ZGT (vanaf 31 maart 2018) zijn verzonden naar andere zorgverleners. Ook kunt u voor een aantal specialismen zelf online afspraken maken of vragenlijsten beantwoorden.

 

Inloggen MijnZGT

 

Wilt u inloggen in MijnZGT?  Zorg dan dat u uw DigiD code paraat heeft. Heeft u nog geen DigiD? Dan dient u deze aan te vragen via www.digid.nl/aanvragen

Heeft u vragen of problemen met inloggen? U kunt per e- mail uw vraag stellen aan mijnzgt@zgt.nl of op werkdagen tijdens kantooruren bellen naar 088 708 57 77. Vermeld in uw e-mail uw patiëntennummer en/of geboortedatum.

Meest gestelde vragen

Wij hebben de meest gestelde vragen over MijnZGT voor u verzameld.

 

Lees hier de antwoorden op de meest gestelde vragen

 

Toegang met DigiD

Let op: voor veilig gebruik van MijnZGT logt u in met DigiD. Inloggen met DigiD is alleen mogelijk met extra sms controle of DigiD app. U dient een van onderstaande mogelijkheden te activeren.

Inloggen met SMS controle

Als extra beveiligingsstap voor inloggen met DigiD is een extra controle per sms nodig. Deze extra controle dient u zelf via uw DigiD te regelen. Alleen dan kunt u gebruikmaken van deze online service.

Hoe activeer ik mijn sms controle?

  1. Ga naar www.digid.nl en log in met uw DigiD.
  2. Kies voor de optie 'extra controle via sms'.
  3. Doorloop de stappen.
  4. U ontvangt thuis een brief met de activatiecode.

Inloggen met DigiD app

U kunt ook inloggen met DigiD app, een nieuwe beveiligde manier van inloggen. De DigiD app is beschikbaar voor iOS en Android. Download de app alleen via de officiële stores.

Hoe activeer ik mijn DigiD app?

Klik hier voor stap voor stap handleiding hoe u de DigiD app activeert.

Bekijk de veel gestelde vragen over inloggen met DigiD, extra sms controle en de DigiD app.

Vragen over inloggen?

Mail uw vraag naar mijnzgt@zgt.nl of bel op werkdagen van 8.30 - 17.00 uur telefoonnummer 088 708 57 77.

Privacy

Om goede zorg te kunnen verlenen verwerkt ZGT medische gegevens en andere persoonsgegevens van patiënten. Vanwege de gevoeligheid van deze gegevens hebben wij privacy hoog in het vaandel staan. Wij verwerken de gegevens in lijn met de bepalingen uit de wet geneeskundige behandelovereenkomst (WGBO) en de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). In onze privacyverklaring kunt u lezen welke persoonsgegevens wij verwerken en waarvoor. Tevens staat in de privacyverklaring opgenomen welke rechten u hebt.