Mondkapje in ZGT verplicht Let op: het dragen van een mondkapje is voor alle patiënten, bezoekers en begeleiders vanaf 12 jaar in ZGT verplicht. Een faceshield mag alleen aanvullend worden gebruikt naast het mondkapje (Bent u een mondkapje vergeten? Dan kunt u deze kopen bij de receptie.)

U lijkt het hele jaar door snipverkouden, u wordt wakker met een verstopte neus en begint de dag met niezen. U gaat nooit weg zonder zakdoek. Als u van een warme ruimte naar een koude ruimte gaat, of andersom, dan worden de klachten erger. Verandering van ruimte of omgeving veroorzaakt een loopneus. De kans is groot dat u last heeft van huisstofmijtallergie.

Deze allergie kan, naast niezen en snotteren, ook nog eens gepaard gaan met kortademigheid, hoesten, piepen, een zwaar gevoel in het voorhoofd en druk achter de ogen. U heeft het gevoel dat u nooit van uw verkoudheid afkomt. Het zeurt de hele dag door en u kunt zich hierdoor moeilijker concentreren.

Heeft u deze symptomen, dan kunnen wij via een uitgebreid onderzoek vaststellen waarvoor u allergisch bent en welke rol dit speelt bij uw neus- en luchtwegklachten. Door onze behandeling kunt u weer vrij ademhalen. Klik hier voor de oplossing.