Mondkapje in ZGT verplicht Let op: het dragen van een mondkapje is voor alle patiënten, bezoekers en begeleiders vanaf 12 jaar in ZGT verplicht. Een faceshield mag alleen aanvullend worden gebruikt naast het mondkapje (Bent u een mondkapje vergeten? Dan kunt u deze kopen bij de receptie.)

Indien er sprake is van uitgezaaide prostaatkanker waarbij de uitzaaiingen zich meestal in de botten bevinden, kan enkelvoudige uitwendige bestraling worden gegeven op de pijnlijke botplekken. Een enkelvoudige uitwendige bestraling wordt gegeven als er onvoldoende effect is van bijvoorbeeld hormonale behandeling. De pijn zal hierdoor verminderen en zelfs verdwijnen. De bestraling geeft weinig tot geen bijwerkingen. Als later de pijn terugkeert kan de bestraling eventueel zelfs herhaald worden.

Stel direct uw vraag aan een arts!

Wij beantwoorden uw vraag zo snel als mogelijk. Uw vraag blijft vertrouwelijk. Dit bieden wij u kosteloos en vrijblijvend. Ook kunt u een vraag stellen op het forum. Daarmee helpt u niet alleen uzelf maar ook anderen. Ruim 1.000 mensen gingen u voor.