Mondkapje in ZGT verplicht Let op: het dragen van een mondkapje is voor alle patiënten, bezoekers en begeleiders vanaf 12 jaar in ZGT verplicht. (Bent u een mondkapje vergeten? Dan kunt u deze kopen bij de receptie.)

ZGT ziekenhuislocatie Almelo

Locatie Almelo van Ziekenhuisgroep Twente vindt u aan de Zilvermeeuw 1 in Almelo. In deze locatie vindt u de polikliniek urologie via route 1.5.

Op deze locatie kunt u voor al uw vragen over prostaat gerelateerde klachten terecht bij de urologen van De Prostaatkliniek. Ook is het mogelijk om met uw uroloog de mogelijkheden van een onafhankelijk behandeladvies te bespreken.

Wanneer u contact zoekt met De Prostaatkliniek, vul dan het contactformulier van De Prostaatkliniek in.

ZGT ziekenhuislocatie Hengelo

Locatie Hengelo van Ziekenhuisgroep Twente vindt u aan de Geerdinksweg 141 in Hengelo. De polikliniek urologie vindt u door vanaf de hoofdingang route 0.5 te volgen. Op deze locatie kunt u voor al uw vragen over prostaatgerelateerde klachten terecht bij de urologen van De Prostaatkliniek. Ook is het mogelijk om met uw uroloog de mogelijkheden van een onafhankelijk behandeladvies te bespreken.

Wanneer u contact zoekt met De Prostaatkliniek, vul dan het contactformulier van De Prostaatkliniek in.

Samenwerkingspartners

Prostate MR Center of Excellence

Wij werken samen met het Prostate MR Center of Excellence, dat onderdeel is van de afdeling radiologie van het Radboudumc in Nijmegen. U vindt het Prostate MR Center of Excellence aan het Geert Grooteplein 10, ingang Centraal, 6525 GA in Nijmegen, via route 780.

Stel direct uw vraag aan een arts!

Wij beantwoorden uw vraag zo snel als mogelijk. Uw vraag blijft vertrouwelijk. Dit bieden wij u kosteloos en vrijblijvend. Ook kunt u een vraag stellen op het forum. Daarmee helpt u niet alleen uzelf maar ook anderen. Ruim 1.000 mensen gingen u voor.