Mondkapje in ZGT verplicht Let op: het dragen van een mondkapje is voor alle patiënten, bezoekers en begeleiders vanaf 12 jaar in ZGT verplicht. (Bent u een mondkapje vergeten? Dan kunt u deze kopen bij de receptie.)

Locaties samenwerkingspartners

In ZGT, zowel bij ziekenhuislocatie Almelo (behandelcentrum en tevens diagnostische locatie) als bij ziekenhuislocatie Hengelo (behandelcentrum, diagnostische locatie en tevens MRI-locatie) kunt u voor al uw vragen over prostaatgerelateerde klachten terecht bij de urologen van De Prostaatkliniek. Ook is het mogelijk om met uw uroloog de mogelijkheden van een onafhankelijk behandeladvies te bespreken.

ZGT ziekenhuislocatie Almelo

ZGT ziekenhuislocatie Hengelo

Postadres De Prostaatkliniek

  • ZGT ziekenhuislocatie Almelo: Postbus 7600, 7600 SZ Almelo
  • ZGT ziekenhuislocatie Hengelo: Postbus 546, 7550 AM Hengelo

Prostate MR Center of Excellence (MRI-locatie)

Wij werken samen met het Prostate MR Center of Excellence (onderdeel van de afdeling radiologie van het Radboudumc in Nijmegen). En de afdeling radiologie van ZGT Hengelo is ook hieraan verbonden, met dezelfde apparatuur en kwaliteit. U vindt het Prostate MR Center of Excellence aan het Geert Grooteplein 10, ingang Centraal, 6525 GA in Nijmegen, via route 780.

 

'De manier waarop ik in Almelo ontvangen ben, en hoe de dokter (ik weet zijn naam niet meer) mijn vragen beantwoordde en vooral de tijd die hij voor me vrij maakte, vond ik echt geweldig.'

Stel direct uw vraag aan een arts!

Wij beantwoorden uw vraag zo snel als mogelijk. Uw vraag blijft vertrouwelijk. Dit bieden wij u kosteloos en vrijblijvend. Ook kunt u een vraag stellen op het forum. Daarmee helpt u niet alleen uzelf maar ook anderen. Ruim 1.000 mensen gingen u voor.