Mondkapje in ZGT verplicht Let op: het dragen van een mondkapje is voor alle patiënten, bezoekers en begeleiders vanaf 12 jaar in ZGT verplicht. Een faceshield mag alleen aanvullend worden gebruikt naast het mondkapje (Bent u een mondkapje vergeten? Dan kunt u deze kopen bij de receptie.)

ERGRA Low Vision (Externe Leverancier)

Er is sprake van low vision (slechtziendheid) wanneer u met een bril of contactlenzen met optimale sterkte uw dagelijkse werkzaamheden niet meer goed kunt uitvoeren. Ergra Low Vision is een bedrijf dat gespecialiseerd is in hulpmiddelen voor slechtzienden. Het bedrijf werkt in meer dan tweehonderd ziekenhuizen, zorgcentra en oogklinieken in Nederland.

 

Tijdens het onderzoek op de polikliniek stelt de specialist van Ergra Low Vision vast of er bij u sprake is van slechtziendheid. Na het onderzoek krijgt u advies. Samen met de low vision specialist bepaalt u welke optische hulpmiddelen het best voor u zijn. Voorbeelden van optische hulpmiddelen zijn een telescoop- of loepenbril, een eenvoudige handloep of een geavanceerd elektronisch hulpmiddel.

Ziekenhuislocatie Almelo Oogheelkunde

  • Opmerkingen

    Bereikbaar tijdens kantooruren van 8.00 tot 11.30 uur en van 13.00 tot 15.30 uur

Zilvermeeuw 1, 7609 PP Almelo

Bekijk op de kaart Plan uw route

Postbus 7600, 7600 SZ Almelo

Ziekenhuislocatie Hengelo Oogheelkunde

  • Opmerkingen

    Bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 8.00 uur tot 11.30 uur en van 13.00 uur tot 15.30 uur

Geerdinksweg 141, 7555 DL Hengelo

Bekijk op de kaart Plan uw route

Postbus 546, 7550 AM Hengelo