De poliklinische apotheek

 

 

 

 

 

 

De Poliklinische Apotheek (PKA) in Almelo is een onderdeel van de ZGT Apotheek. De poliklinische apotheek is bedoeld voor patiënten van de polikliniek van de ZGT. U kunt aansluitend aan uw ziekenhuisbezoek de medicatie, die door de specialist is voorgeschreven, afhalen. Het assortiment van de apotheek is zorgvuldig samengesteld in overleg met diverse specialisten, verpleegkundigen en afdelingen. Zowel poliklinische bezoekers als patiënten van de dagbehandeling of patiënten die na een opname ontslagen worden, kunnen bij de PKA terecht.

Ook kunt u terecht voor zelfzorgmiddelen, verbandmiddelen en verzorgingsproducten.

 

Het is handig om een actueel medicatieoverzicht mee te nemen, met daarop alle medicijnen die u gebruikt. Dit overzicht kunt u opvragen bij uw eigen openbare apotheek.

 

Als u vragen heeft over uw medicatie, mogelijkheden tot bezorging of andere aanverwante zaken, dan kunt u contact opnemen met de PKA via telefoonnummer: 088 708 39 68. U wordt dan te woord gestaan door een apothekersassistent. Ook kunt u via dit nummer een persoonlijk consult aanvragen met de apothekers.

 

De Poliklinische Apotheek is gelegen in de rechterzijvleugel van de zorgboulevard op de begane grond van het ziekenhuis in Almelo. Vanuit de hoofdingang gaat u de trap op en vóór de receptie gelijk rechtsaf (zone D), route 0.2. Komt u vanuit de kliniek dan direct na de receptie linksaf.

 

Openingstijden

De PKA is geopend van 08.00 uur tot 17.30 uur en op zaterdag van 09.30 uur tot 17.30 uur.

 

Tijdens nationale feestdagen is de poliklinische apotheek gesloten.

Tijdens avond-, nacht- en weekenddiensten en nationale feestdagen kunnen patiënten terecht bij de dienstapotheek, Zilvermeeuw 1, 7609 PP Almelo, 088 708 43 43.

 

Apothekers

Mei Din Wu                          Tessa Brandsema

 

Onze apothekersassistenten staan graag voor u klaar!

Ziekenhuislocatie Almelo Ziekenhuisapotheek (ZGT Apotheek)

  • Opmerkingen

    Voor het afhalen van medicatie door patiënten kunt u terecht bij: - Zorgboulevard, zone D nr. 36 - Telefoonnummer: 088 708 39 68 - Openingstijden van maandag t/m vrijdag van 08.15 - 17.15 uur.

Zilvermeeuw 1, 7609 PP Almelo

Bekijk op de kaart Plan uw route

Postbus 7600, 7600 SZ Almelo

Ziekenhuislocatie Hengelo Ziekenhuisapotheek (ZGT Apotheek)

  • Opmerkingen

    Maandag t/m vrijdag van 08.00 - 17.30 uur.

Geerdinksweg 141, 7555 DL Hengelo

Bekijk op de kaart Plan uw route

Postbus 546, 7550 AM Hengelo