eentweezgt

Congres diabetische voet

  • Theaterhotel Almelo
  • 18 juni 2024 t/m 19 juni 2024

“Teamwork makes diabetic feet work” 

Bovenstaande is de titel van de 20ste editie van het Diabetische Voetencongres. En hier zijn we best wel trost op! Op dinsdag 18 en woensdag 19 juni 2024 verwelkomen we u graag in het Theaterhotel te Almelo.

Teamwork makes the diabetic foot work is een knipoog naar “teamwork makes the dream work”. Het behandelen van de diabetische voet is teamwork, en alleen samen kunnen we dit op het hoogste niveau doen. Samen binnen je eigen ziekenhuis en je eigen team, maar ook tijdens dit congres. Binnen dit thema ligt de focus nadrukkelijk op het team. We kunnen leren van elkaar, maar ook van elkaars vakgebied. Om dit goed tot zijn recht te laten komen gaan we meer dan ooit “hands on”. Maak je eigen schoen, doe een botbiopt en oefen motiverende gesprekstechnieken. Behandel met elkaar de casussen die voorbijkomen in meerdere sessies. Maar nog beter, kom met je hele diabetische voetenteam. Want zoals elk jaar belooft het net als afgelopen jaren weer een inspirerende dag te worden voor medici en paramedici die zich bezighouden met de diabetische voet, complexe diabetes of daaraan grenzende gebieden!

Ondanks dat de samenstelling van het programma in volle gang is, kunnen we u alvast mededelen dat Professor dr. Frances Game, drs. Wilbert van der Laar en Prof. dr. Bauer Sumpio de plenaire sessies op woensdag zullen verzorgen. De dinsdag zal weer volledig in het teken staan van innovatief onderzoek en jonge wetenschappers.

Op de site van https://www.diabetische-voeten.nl/congres-2024 vindt u het programma van 2024 zoals hij nu bekend is. Het belooft een veelzijdig programma te worden waarbij we u graag zien op deze inspirerende dagen.

Heeft u vragen? U kunt mailen naar: diabetischevoeten@zgt.nl

Met vriendelijke groet,


Secretariaat Congres diabetische voet,
Esther Varwijk, Alice Nijmeijer

Mede namens het organiserend comité,
W.A. ten Cate, Dr. K.D.R. Kappert, Dr. B.L. Reichmann