eentweezgt

ECG cursus 2024, verbeterd voor huisartsen! Nog 10 plekken beschikbaar!

  • van der Valk Hotel, Hengelo
  • 13 maart 2024 t/m 3 juli 2024
  • diverse tijden

Ook in 2024 organiseren de cardiologen in de periode van maart tot juli een uitgebreide ECG cursus voor gevorderden. Op dit moment zijn er nog 10 plekken beschikbaar. Met behulp van feedback van deelnemende huisartsen uit de voorgaande jaren is de invulling verbeterd en is er meer aandacht voor de 1e lijn.

De cursus bestaat uit twee onderdelen:

  • Onderdeel 1: voorafgaand aan de live bijeenkomsten moet een basis ECG e-learning cursus van Expert College worden afgerond. Iedere cursist ontvang hiervoor een boek na inschrijving. Tijdens de eerste 2 live bijeenkomsten in Van der Valk Hotel Hengelo zal worden stil gestaan bij de highlights.
  • Onderdeel 2: dit betreft een meer geavanceerd onderdeel met vele ECG-casuïstiek welke vis a vis wordt gegeven door een cardioloog van CARDION in het van der Valk Hotel in Hengelo.

Er zijn in totaal 40 plekken beschikbaar. Wij nodigen u (o.a. huisartsen (i.o.) en assistenten interne en SEH) graag uit om zich per heden aan te melden via https://mijntcoi.nl/.

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op via aanmelden@tcoi.nl. Meer informatie over het programma vindt u in deze uitnodiging en/of op https://tcoi.nl/onderwijs/onderwijsprogramma .
We zien uw aanmelding graag tegemoet.

Hartelijke groet,

Rogier Nijhuis
Mounir Basalus
Herman Idzerda
Andries Slootweg
Cardiologen ZGT/ CARDION