eentweezgt

FBK Games Sportmedisch Congres

  • Campus Universiteit Twente, U Parkhotel, Enschede
  • 31 mei 2023
  • 13.15 - 18.00 uur

Op woensdag 31 mei a.s. organiseert OCON Sportmedische kliniek, als onderdeel van de FBK Games, het FBK Games Sportmedisch Congres op de campus van de Universiteit Twente.

Voor alle sportzorg professionals hebben we een gaaf programma samengesteld met interessante sprekers. Bart Dingenen vertelt over lopen en rennen als fundament voor revalidatie na VKB Reconstructie. Afke van de Wouw neemt de deelnemers mee over revalideren moet je leren. Dominique Scholten heeft een interessant verhaal over de voorwaarden voor het inrichten van een topsport organisatie. En Noël Keijsers zijn bijdrage gaat over de techniek en sport: een goede match? Ook zal er een interview worden gehouden met Ellen van Langen over de ups-and-downs van haar fantastische carrière. Als afsluiter wordt er aan de deelnemers een clinic gegeven door een topatleet op de UTrack baan van de UT.

Onder bezielde leiding van de ons aller bekende Erben Wennemars gaan we er een fantastisch en geslaagd congres van maken!

Accreditatie zal worden aangevraagd voor 3 punten.

Graag verwijzen wij u naar bijgevoegd programma.

Gereduceerd tarief

U kunt zich inschrijven tegen een gereduceerd tarief van € 75,00. Om gebruik te maken van de korting vult u onderaan de aanmeldpagina de kortingscode FBKGAMES25 in.

Inschrijven en meer informatie is hier te vinden: www.excelcs.nl/fbk-congres

OCON Sportmedische kliniek