Verpleegkundigen lopen in de gang

Introductie voor stagiaires - groep 2

Welkom bij ZGT

Helaas zijn we niet in de gelegenheid om je persoonlijk de hand te schudden. In plaats van een fysieke introductiebijeenkomst staat er een digitale introductie voor je klaar, om je wegwijs te maken in ZGT. Een welkomstpakket waarin je de ‘need-to-know’ informatie vindt. Voor verdere informatie kun je terecht bij je leidinggevende.

We heten je van harte welkom bij ZGT!

Raad van Bestuur
Hilde Dijstelbloem
Frank Janssen

Hilde Dijstelbloem, voorzitter Raad van Bestuur 

Het is van belang dat je de Introductiebrochure goed doorneemt om op de hoogte te zijn van de regels die gelden voor verschillende zaken. Hiervoor is een link bijgevoegd in je uitnodigingsbrief.

 • >

  Contact stageafdeling

  Neem geruime tijd voordat je stage start contact op met je stageafdeling om af te spreken hoe laat je de eerste stagedag verwacht wordt.

 • >

  Formulieren

  Zorg ervoor dat alle formulieren binnen zijn, zoals de VOG (meer dan drie maanden stage) het stagecontract en de vragenlijst medisch intrede onderzoek.

  Zorg ervoor dat alle formulieren binnen zijn, zoals de VOG (meer dan drie maanden stage) het stagecontract en de vragenlijst medisch intrede onderzoek.

  Zijn deze formulieren niet binnen dan kan je niet met de stage starten.

 • >

  ZGT ID-kaart

  Als je werkzaam bent in onze organisatie heb je een ZGT ID-kaart nodig. Deze ZGT-ID kaart wordt gemaakt bij Pipenzo, onze personeelswinkel in de Centrale hal van het ziekenhuis.

  Als je werkzaam bent in onze organisatie heb je een ZGT ID-kaart nodig. Deze ZGT-ID kaart wordt gemaakt bij Pipenzo, onze personeelswinkel in de centrale hal van het ziekenhuis.

  (In Almelo vind je Pipenzo achter de centrale receptie. In Hengelo zit het iets verder, roltrap op, loop richting de ingang ziekenhuis dan zie je het kantoor aan de rechterkant.)

  De ZGT-ID kaart wordt voor diverse doeleinden gebruikt zoals parkeren, toegang, betalen personeelsrestaurant, kledinguitgifte etcetera. 

 • >

  Identificatieplicht

  Iedereen moet zich kunnen identificeren met een geldig identiteitsbewijs. Als werkgever zijn wij verplicht de identiteit van onze stagiaires te controleren voor dat de stage start.

   

  Iedereen moet zich kunnen identificeren met een geldig identiteitsbewijs. Als werkgever zijn wij verplicht de identiteit van onze stagiaires te controleren voor dat de stage start.

  Vergeet daarom niet je ID mee te nemen. Let op: legitimeren doe je met een geldig paspoort of geldige identiteitskaart, niet met een rijbewijs.

 • >

  Praktijkovereenkomst

  Graag ontvangt de Academie een kopie van jouw Praktijkovereenkomst.

  Graag ontvangt de Academie een kopie van jouw Praktijkovereenkomst. Deze is door school al ondertekend, vervolgens moet je deze zelf nog ondertekenen. Als laatste moet ZGT deze nog ondertekenen. Dat kan door je werkbegeleider op de afdeling of je komt naar de Academie (Almelo, 6e etage) om deze te laten ondertekenen. Daar kan ook meteen een kopie worden gemaakt.

 • >

  Wat te doen op je eerste stagedag

  • Inloggen in ZGT, je leidinggevende heeft jouw accountgegevens ontvangen
  • Aanvullen gegevens in Youforce, vul je gegevens aan en kijk of alles juist in dit systeem staat. Als wij deze informatie niet (op tijd) ontvangen kunnen wij geen stagevergoeding uitbetalen
  • E-learning ICT-training
  • Eventueel volgen e-learning HIX

Mocht je nog vragen hebben dan kan je altijd contact met de Academie opnemen.

Tel: 088-7083249, je mag vragen naar Francis Keizer.

Wij wensen je vast een hele fijne stageperiode toe in ZGT!